Az M2 ssd t hol kell aktiválni hogy lássa mint meghajtót a gép?
Figyelt kérdés
CSak az eszközkezelő látja.#SSD meghajtó #m2 slot ssd
2021. febr. 26. 12:35
1/11 anonim válasza:
Lemezkezelő sem látja, vagy azt nem nézted még? Ott kellene betűjelet adni neki, akkor csatolja fel meghajtóként a rendszer.
2/11 P.O.C. válasza:
Partíciót kell rajta létrehozni.
Amúgy az olyasfajta felhasználásnak, hogy a rendszert nem ezen futtatod nem sok értelme van. Kivéve ha jelenleg is SSD -n van a rendszer.
3/11 A kérdező kommentje:
Mondom hogy csak az eszközkezelő látja. Biosban kéne bekapcsolni?
2021. febr. 26. 12:59
5/11 P.O.C. válasza:
Én meg mondom: partíciót kell létrehozni!
De ha így nem megy, akkor start gombra jobb egér gombbal kattintva --> lemezkezelés..
Itt megkeresed, lesz egy nem partícionált terület. Jobbkatt rá, új kötet létrehozása..
A többi adja magát.
6/11 A kérdező kommentje:
És milyen kötet mert van vagy száz féle baromság ott normál csíkozott átnyúló tükrözött.
Konvertálás dinamikus lemezzé stb.
2021. febr. 26. 13:44
7/11 A kérdező kommentje:
Meg bekapcsoltam a biosba azt hogy m2 expanderek x4x4x4x4x engedélyezése . Az előtt pcie x16 módban volt . De ettől se jelent meg a meghajtó tehát neked lesz igazad ezt szoftveresen kell beállítani a lemezkezelőben.
2021. febr. 26. 13:47
8/11 P.O.C. válasza:
Fényképezd már meg azt a lemezkezelőt. Vakon én se tudom megmondani.
9/11 A kérdező kommentje:
Mindegy már megcsináltam egyszerű kötettel mert csak 500GB os volt a terület . Most már látszik. Csak eddig ssd m volt és azt bedugtam és egyből látta nem volt vele macera.
2021. febr. 26. 14:09
10/11 anonim válasza:
6
Tehát mégis csak látja a lemezkezelő..!
Ellentétben a 3-assal és a kérdéssel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!