Egy gamer PC_re melyik a legjobb alaplap? Márka mindegy pénz is van rá. H55, P55, vagy X58-as a legjobb? Az a gond hogy mind három sorozat kinál azonos árban és nem tudom melyik lenne a jó.
Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 15:56
2/13 A kérdező kommentje:
Inkább inteles vagyok.Tehát tök fölösleges megvenni a nagyobb kategóriát?Késöbb ha böviteni akarom nem lesz gond?
2010. szept. 11. 16:21
3/13 anonim válasza:
Ami a foglalatokat tekintve gondolom tisztába vagy vele, hogy az Intel igen sűrűn váltogatja, tehát hiába veszed a drágábbat, azt is cserélni kell.
Ha most vennék gépet, szerintem ezt választanám:
4/13 anonim válasza:
Hát nekem egy ASUS p5Q deluxe-om van, de szerintem a p5 sorozatban jó alaplapok vannak, és náhányhoz vannak boost-ok is! ;)
Nekem tökéletesen megy...
5/13 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó!És olcsó is.Egy procit meg karit is ajánlanál hozzá?Van értelme az I7 9xxx sorozatnak vagy a 8-as széria is megteszi?
2010. szept. 11. 16:46
6/13 anonim válasza:
7/13 anonim válasza:
Remélem minőségi tápegységet is veszel mellé.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ajánlásokat!Hát egy Cooler master GX650re gondoltam.
2010. szept. 11. 17:09
9/13 anonim válasza:
Ez is bőven kiszolgálná. :)
10/13 anonim válasza:
a van pénzed VGA-nak mehet 5850 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!