Szerintetek megéri megvenni ezt a laptopot? Akinek esetleg van személyes tapasztalata, előnyök/hátrányok? Milyen a hűtése (hang, melegedés)? Ha nem, melyik laptopot tartjátok a legjobb ár-érték aránnyal rendelkezőnek ebben az árkategóriában?
2022. jan. 26. 10:24
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
4 szavazat
1/10 anonim válasza:
Nincs rajta hosszú í ami elég szívás tud lenni. 8GB ramnál azért többet is el tudok képzelni. Hogy drága-e vagy olcsó, hát az jó kérdés. A fenti problémák miatt drága. Ha pénzt költök egy új laptopra, akkor felejen már meg az igényeimnek!
2/10 anonim válasza:
Az mondjuk előny hogy nincs rajta OS, úgyis linux menne rá egyből. :)
3/10 anonim válasza:
Ugye tudjátok, hogy a legtöbb helyen a legolcsóbb 3060 460-500e között van?
Rohadtul megéri, még akkor is ha vesz hozzá egy új billentyűzetet és +8gb ramot
4/10 anonim válasza:
#3 nyilván lehet bővíteni, csak akkor lehet hogy egyből ugrik a grancia is, illetve nem tudom hogy az emag vállal-e bővítést.
5/10 anonim válasza:
#3 árukeresőn azért látni 300 alatt is 12GB-osat. ;)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de a kérdésem második felére is várom őket ebben az esetben :) A +8gb vele kompatibilis RAM mennyibe kerülne?
2022. jan. 26. 12:22
7/10 anonim válasza:
#6 legegyszerűbb ha olyat veszel bele amilyen már eleve van, arra meg te is ra tudsz keresni. ;)
9/10 anonim válasza:
#4 én úgy tudom hogy a legtöbb laptop garanciája megmarad ram bővítésnél
10/10 anonim válasza:
#4 Látod ez így lenne logikus. De ki tudja hogy az adott gyártó épp hová rakta azt a matricát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!