Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Személyes átvétel nem lehetség...

Személyes átvétel nem lehetséges ezt írja hirdetésben előre utalással után postázom akkor ez kamu lehet? már így valaki?

Figyelt kérdés
2022. jan. 4. 22:38
 1/5 anonim ***** válasza:
57%

Ilyen esetben ne utalj semmit.

Hol 1a hirdetés, melyik oldalon?

2022. jan. 4. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem bízik benned.

Fél hogy rajtamarad az áru és lesz egy vaskos postaköltsége az idővesztegetésen túl.

2022. jan. 5. 00:15
 3/5 DestinyInCap ***** válasza:

Mondok egy példát, hogy az ilyen személyektől mikor biztonságos vásárolni.

Pl. Hardveraprón látok egy ilyen hirdetést, akkor ha olyan 80 felett van a pozitív értékelése legalább az illetőnek negatív nélkül és az utóbbi 5-10 eladásán látom hogy átutalással történt(esetleg van köztük 1-2 drágább dolog is), akkor bátran lehet tőle vásárolni, nem fog átverni... ellenkező esetben semmi szituációban nem ajánlom, ha ezek nincsenek meg, vagy nincs semmilyen értékelés feltűntetve az adott személynek.

Max még meg kérdezheted, hogy mi az oka, hogy nincs postai utánvéttel történő vásárlás. Ha normális az illető, akkor ad rá értelmes választ.

Nem egyszer rendeltem így pc alkatrészeket, eddig minden alkalomkor sikeresen történtek a dolgok. Ha ezeket a szempontokat betartod pl. az említett oldalon, akkor nem nagyon lehet mellé nyúlni.

2022. jan. 5. 03:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Hardverapróra térjetek át. Ha ott van 20-50+ jó értékelése eladóként, akkor okés lehet.
2022. jan. 5. 07:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ hol. Jófogáson senkinek soha nem utalnék előre. De ilyen szennyoldalakról nem is vásárolok, Hardverapróról szoktam. Ott van értékelő rendszer, ha jó az értékelése, akkor nyugodt szívvel utalok. Pár tucatszor már utaltam és eddig semmi gond nem volt. Én ha eladok akkor előre utalást meg utánvétet is vállalok, utánvéttel sem volt még problémám, bár itt előfordulhat hogy nem veszik át, te meg dupla postadíjat buksz. Ezért szeretik az előre utalást, így biztosan kell a vevőnek a termék, nem szórakozásból rendeli meg.
2022. jan. 5. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!