RTX 3050-et vegyek pár nap múlva, vagy vegyek-e egy magasabb kártyát később? (3060)
Figyelt kérdés
Szóval elvileg pár nap múlva meg fog jelenni az RTX 3050, ami hasonlóan fog teljesíteni, mint a GTX 1660TI, de rosszabb lesz, mint az RTX 2060.
- Egy 12. generációs I5 elég lesz hozzá?
- Most láttam, hogy 40 ezerrel olcsóbb lett az RTX 3060, illetve a 3060TI is, a bitcoin és ethereum is csökkent, látom facebook marketplacen a sok bányászrigeket amik eladóak.
Szerintetek lesz ebből valami?
2022. jan. 23. 10:12
11/12 anonim válasza:
Az még nagyon képlékeny, driverek kérdés milyenek lesznek, mennyire fekszenek annak a GPU-nak az adott játékmotorok stb, na meg persze, hogy mennyire lehet vele bányászni, mert ha lehet vele, akkor úgy is az lesz a sorsa mint az AMD és NV kártyáknak.
12/12 anonim válasza:
#7: egy 12. genes i5 12400 vagy 12600? Bármivel elbír. 3050-3060 kártyához elég szerintem "gyengébb" proci is. Pl. 12100, bár tény erősebb időállóbb és szerintem bármit kihajt amit az elkövetkező években venni tudunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!