RTX 3050-et vegyek pár nap múlva, vagy vegyek-e egy magasabb kártyát később? (3060)
Szóval elvileg pár nap múlva meg fog jelenni az RTX 3050, ami hasonlóan fog teljesíteni, mint a GTX 1660TI, de rosszabb lesz, mint az RTX 2060.
- Egy 12. generációs I5 elég lesz hozzá?
- Most láttam, hogy 40 ezerrel olcsóbb lett az RTX 3060, illetve a 3060TI is, a bitcoin és ethereum is csökkent, látom facebook marketplacen a sok bányászrigeket amik eladóak.
Szerintetek lesz ebből valami?
Nem vagyok nagyon hardcore gamer, csak kisebb játékokkal játszok, pl GTA, vagy még pár játékokat le fogok tölteni.
Úgy terveztem hogy a 3050 majd egy ideiglenes kártya lesz nálam, használni fogom pár hónapig ameddig a videókártyák lesznek egy 100-assal kevesebbek.
Megnyugtatlak, a 3050 sem lesz olcsó. A 6500XT árakat nézd meg, és számolj úgy, hogy afölött, fog indulni, ráadásul a 8GB VRAM miatt jó eséllylel bányászok is rámennek.
Az emg hogy egy 100-assal olcsóbbak legyenek a kártyák átlagosan az nem 1-2 hónap lesz, ha egyáltalán elsz még iylen.
de az első napon szeretném megvenni, az msrp azt hiszem 250 dollár lesz a 3050nek, ugye az nem reális ár, de a megjelenése napján ha kapható lesz 110-120ért talán, utána az ára felmehet 200ra is.
Van még az intel, arról mit gondoltok, mennyi lesz?
A 200 dolláros 6500XT volt pár napig elérhető 150k-ért legolcsóbban. Úgy, hogy az a kártya nagyon félresikerült, ráadásul csak 4GB VRAM.
3050 250-ről indul, ha saccolni kéne 170-180 lesz minimum, de mivel 1660Ti is 200 körül tanyázik pl, és egy gyorsabb kártyát házon belül szinte biztos, hogy nem fognak olcsóbban adni, így sokkal nagyobb az esély erre a 200+ kategóriára.
Erre céloztam: Ez a megjelenés napján sem lesz normális áron, ugyanis már elővételben is elszálltak az árak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!