Érdemes most Radeon 7900XTX-et venni?
Figyelt kérdés
Esetleg várnátok vele vagy valami nvidia helyette hasonló árban?tegnap 19:16
1/4 anonim válasza:
Én Jó pár éve amd használok és nem is szándékozok váltani,se proci se vga tekintetében,most rx 5700xt van,de gta 6 megjelenésére én is 7900 at fogok venni 1440p re bőven elég lesz még pár évig
2/4 anonim válasza:
Meglátjuk az új szériás kártyák, hogy fognak teljesíteni és mennyiért fogják adni, de most azt mondanám nem mivel szerintem olcsóbban lesznek ilyen erős vagy ennél erősebb kártyák. De szerintem most jelenleg az RX 7800 XT, RTX 4070-re talán lehet azt mondani, hogy jó árba vannak tudom ezek lényegesen gyengébbek de 1440p-re ezek is jók 4K-ra is kompomisszumokkal bár a 4070 DLSS 3-al jó lehet rá illetve abban a pár játékban ahol elérhető az FSR 3 a 7800 XT-nél. Viszont ha nincs kilőve a használt akkor használtan olcsóbban lehet nézni RX 7900 XTX -et.
3/4 anonim válasza:
Kb annyi értelme van mint most 4090-et venni ja bocs egy kicsit kevesebb mert azért ez gyengébb annál. De mégha picit erősebb is lenne sem lenne semmi értelme
4/4 anonim válasza:
4090-et van a legkevesebb mert az 1 millió forint RX 7900 XTX most látom a legolcsóbb 319k ami talán még most sem rossz ár érte tekintve, hogy a 4090 25-30%-al erősebb natív felbontáson és több mint 3X drágább. De szerintem hamarosan egy RTX 5070 Ti is fogja hozni ezt a teljesítményt vagy jobbat ennyiért vagy kicsit drágábban. Az 5070-nél ígér az Nvidia 4090 teljesítmény szintet de sokak szerint ezt DLSS 4-el éri majd el csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!