Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen fő paraméterek kellenek...

Milyen fő paraméterek kellenek ma egy jó asztali pc hez vásárláskor?

Figyelt kérdés

A keretem max 130 eFt. Ami nekem kell: gyors internet, gyors video-editálás, több USB port, nagy háttér tár (cca. 1 Tb), Windows op, legyen HDMI csatlakozás működő képpel és hanggal.

Ami nem kell nagyon az a wifi, és nem játékra kell.

Minden tanácsot, javaslatot örömmel fogadok, mert óriási a kínálat új és felújított gépekből, de szeretném, ha egy pár évig korszerű maradna.

2022. jan. 12. 14:56
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

Bocs de elvesztettem a fonalat: melyik az a régi Lenovo amire gondolsz?

Egy plusz igény amit még nem mondtam: azt szeretném ha az Amiko setop ból jövő hdmi jelet rögzíteni tudnám. Jelenleg a Optiplex 330 gépen w7 és egy hdmi grabber van amivel képet felvesz, de hangot nem (amcam, vlc), viszont igen nagy fileokat gyárt .avi ban, ami szinte kezelhetetlen. Van erre valami ötlet?

2022. jan. 15. 10:46
 32/32 anonim ***** válasza:
Bocs, a 23-as is én voltam. A másik kérdésben sajnos nem tudok segíteni.
2022. jan. 15. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!