Szerintetek mennyiért árulhatok egy 7 éves asztali számítógépet, a lenti paraméterekkel?
Figyelt kérdés
Processzor: Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60 GHz. Telepített memória (RAM): 2,00 GB. 32 bites operációs rendszer. Adom hozzá még a Sync Master monitort és a billentyűzetet. Mennyit lehet ezért a gépért elkérni?2018. júl. 13. 15:16
2/8 A kérdező kommentje:
Monitorral és billentyűzettel együtt?
2018. júl. 13. 15:32
3/8 Dongaben válasza:
A gép az kb.12e, mivel mást nem tudunk, mi van benne, és milyen minőségű. A monitor meg...most vettem használtan 4e-ért a keresztlányomnak 17 colost... Sajna, ilyen ára van a régebbi eszközöknek.
4/8 anonim válasza:
Alaplap?Hdd?Odd?Táp?Ház?Ezeket nem tudjuk.De max20.ha ssd vagy szép házad van, akkor 25k.
5/8 anonim válasza:
Uccsó vagyok! Rakd fel az AIDA64et.Az megmondja neked milyen alkatrészek vannak benne.
6/8 anonim válasza:
Valójában ez 7 évesnél is régebbi szintet képvisel, nagy valószínűséggel 20k-nál nem ér többet monitorostól sem, bár típus hiányában nehéz bármit biztosra mondani.
7/8 anonim válasza:
"32 bites operációs rendszer"
Köszönjük Emese..... Én még amúgy pénzt se kérnék érte, inkább add rászorulóknak. Gyakorlatilag ez ma már használhatatlan.
8/8 anonim válasza:
Uccsó! Ennyire azért ne nézd le, tény hogy nem egy erőgép, de egy memóriabővítés után kellemesen használható lehet akár 64bites Os-sel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!