Miért van az hogy a laptop-om erősebb paraméterekkel rendelkezik, mint az asztali gépem még is jóval gyengébb a teljesítménye?
Többször észrevettem hogy akadoznak a dolgok a laptop-on (friss operációs rendszerrel) holott jóval erősebb, mint az asztali számítógép.
Felraktam egy játékot és megnéztem hogy mennyi FPS van rajta, és ameddig az asztali gépen 250 volt, laptop-on 30-40 között ingázott.
lehet hogy az asztalin van egy videókártya, és a laptopon meg csak az alaplapi van
írd meg milyen az asztali géped és milyen a laptopod(pontos adatok)
milyen oprendszert használsz
és melyik játékról van szó
Igen több infó kéne.
Amúgy ne ess abba a hibába amibe sokan szoktak hogy a hardverek neve alapján saccolják a teljesítményt és nem nézik a dasktop és mobil közti különbségeket.
Ilyen a laptop:
Asztali számítógép:
2gb ddr2
AMD 2 magos 2,2-es processzor
A videókártyát most nem tudom fejből megmondani és megnézni sem tudom, de igazából a laptop a lényeg nem az asztali gép.
Mivel régen Call of Duty 2-vel játszottam multiplayer-ben sokat, ezért ott néztem meg az FPS-t ugyan olyan beállításokkal az számomra mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!