Gagyi lehet egy asztali számítógép új,60 ezer forintért (monitor és billentyűzet, egér nélkül)? Csak itthoni használatra kellene.
Elvileg a Media Markt túlárazott, szóval lehetséges, hogy 60-ért tényleg "gagyit" kaptál volna, viszont lehet, hogy Neked a "gagyi" is elég.
Ha tudsz konfigot írni úgy könnyebb lenne válaszolni
Amire használnád, arra elég lenne ez a használt is:
Processzor:
Intel® Celeron® J3060 processzor
Processzor sebesség:
1.60 GHz
Cache-memória típusa:
L2
Processzor sebessége turbóval:
2.48 GHz
Processzor gyártója:
Intel®
Processzor típusszáma:
J3060
Processzor modell:
Celeron®
Processzor magok száma:
2
Cache:
2 MB
Cikkszám:
1246398
RAM
Memória típusa:
DDR3L
Memóriaméret:
4 GB
Memória bővítés:
Igen
Memória sebesség:
1600 MHz
Memóriafoglalatok száma:
2
Videókártya
Videókártya gyártója:
Intel
Videókártya:
Intel HD Graphics 400
Merevlemez
Merevlemez:
HDD , 500 GB , 7200 rpm , SATA
Merevlemez típusa:
HDD
Merevlemez kapacitása:
500 GB
Merevlemez fordulatszáma:
7200 rpm
Merevlemez interfész:
SATA
Alaplap
Foglalatok:
Külső meghajtórekeszek: Egy foglalt, Belső meghajtórekeszek: Egy foglalt, 1 M.2
Optikai meghajtó
Meghajtó:
DVD meghajtó
Csatlakozás
Bluetooth:
Igen
Bluetooth verzió:
4.0
Csatlakozók:
4 USB 2.0, 2 USB 3.0, 1 kombinált fejhallgató/mikrofon, 1 hangbemenet, 1 hangkimenet, 1 mikrofonbemenet , 1 RJ-45 LAN, 1 VGA; 1 HDMI 1.4-kimenet
WLAN:
Igen
WLAN szabvány:
802.11b/g/n
Ethernet átviteli sebesség:
10/100/1000 Mbps
Hang
Hangmód:
DTS Studio Sound™
Kialakítás
Operációs rendszer:
Dos
Kártyaolvasó:
Igen
Tápegység teljesítménye:
65 W
Így már mindjárt más, bár az alaplap típusát én nem látom... A gagyi még enyhe kifejezés. Ez egy használhatatlan konfig. Ezzel ma már netezni sem fogsz élvezettel:(
Kb ilyesmit ajánlanék:
Media Marktban ne vegyél gépet. A webáruházakban keress irodai konfigokat
Itt nézz körül:
Be tudod állítani a 60.000 Ft-ot felső határnak
Ezt a linket azért tettem be, hogy lásd, később milyen erősebb procikat tudsz még beletenni:
Ennél olcsóbbat semmiképp se vegyél, mert az még netezésre is nehezen használható lesz.
És előre összeállított gépet se, mert azok mindig drágábbak.
Tudom, hogy ez 72 ezer, de kb. 2-3x olyan gyors, mint amit te meg akartál venni 60 ezerért.
"Az első válaszolóra pedig ne hallgass, hülyeségeket írt."
Nem írok hülyeséget bogaram, csak nem tudsz értelmezni.60 ezre van, erre linkelsz egy 72 ezrest. Összeállítok én 400.000-ért is jó gépet neki, utána meg szidjalak?
Összeállított gép valóban picit drágább, de ebből már ki tud indulni, amit linkeltem. Valóban nem egy világbajnok gép, de gondolom nem értelmezted, hogy mire kell neki...
Viszont kérdező, ha belefér a 72.000, akkor jó az összeállított gépe a srácnak. Amit én linkeltem, az sincs annyira túlárazva ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!