Valakinek van laptopja a Dell Inspiron 15 7000 sorozatból? Mennyire rossz a billentyűzete?
Figyelt kérdés
Új laptopot akarok venni és ár-érték arányban ez tűnik a legjobbnak, viszont több kritika is azt mondja hogy rossz a billentyűzete. Én nem teszem magasra a lécet, de mivel elég sokat fogok gépelni érdekelne, hogy akinek ilyen van az mit gondol róla.2018. júl. 2. 13:20
1/9 anonim válasza:
Ez egy konzumer gép, nem gépelésre való a billentyűzete. Egyrészt nem túl jó a gépelési élmény, másrészt ha napi 8 órát ütöd, hamar elkezd kopni. Ha gépelésre kell gép, akkor üzleti gépet kell venni (persze azokon meg a játékról kell lemondani). Olyan gép nem nagyon van, ami játékra és sok gépelésre is jó.
2/9 A kérdező kommentje:
Egyetemre nekem muszáj (értsd: előírás) hogy legyen benne egy GTX 1060 kártya, 16GB RAM, SSD és egy minimum négymagos i7-es processzor. Nincs ilyen üzleti gép.
2018. júl. 2. 15:32
3/9 anonim válasza:
Milyen egyetem ez? Mert hogy Magyarországon nincs ilyen, az biztos. Sok hallgató még egy alap használt gépet se tud venni, hanem az iskola gépein csinálja a cuccait.
4/9 anonim válasza:
Amúgy van ilyen üzleti gép, csak az nem 350-be kerül, hanem 1,2 millióba.
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
Nem is Magyarországra megyek, hanem Hollandiába. A szak neve International Game Architecture and Design. Remélem ez ad valami fogalmat arról, hogy miért kell ez ;)
2018. júl. 2. 17:43
7/9 anonim válasza:
Nézz egy Gamer laptopot, pl. Acer Predator Helios 300, konfiguráltasd pl. az Acershopnál, van 17coll verzió, az már normális képernyőméret.
Valami ilyesmi, csak HDD és SSD helyett inkább 1db nagyobb SSD, 1Tb már van hardveraprón 55-60k körül, 2Tb 90-95k körül, általában garival.
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
Az acert nem ajánlják (nem tudom miért, most is acerem van és nincs vele semmi baj) és Isten ments a 17 colostól, elég lesz a 15-öst cipelni.
Most vettem észre, hogy a mysoft árulja az új Dell G5-öt. Korábban is gondoltam erre, de mivel viszonylag új ezért nem gondoltam hogy idehaza már árulják. Azért köszi :)
2018. júl. 3. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!