Milyen billentyűzet, egér típust ajánlotok általános irodai használatra?
Logi-nál esetleg érdekes lehet, hogy egy érzékelőhöz több bill / egér is csatlakozhat. (Ha UniFy-os)
Illetve van olyan egere (talán bill is) ami 3 érzékelőhöz is társulhat és tudsz ugrani közöttük.
Sőt, a legújabb MX master on the fly tud ugrani a gépek között ha a monitor széléhez ér. (Plusz átviszi a vágólap tartalmát is )
Billentyűzetből nekem a slim-ek jönnek be, amik laposak mint egy laptop billentyűzet. Plusz érdemes kipróbálni mennyire hangos, mennyire "puhák" a gombok leütésre, stb.
Egeret egyszer vettem vezeték nélkül, zabálja az elemeket és hamar merül is, így visszatértem vezetékesre, abból meg kb ami a kezed ügyébe kerül, csak kényelmes legyen. Én például a nagyobb, tenyérbe illőeket szeretem, nem a kis fityf..sz egereket amit nem tudok rendesen megfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!