Milyen fő paraméterek kellenek ma egy jó asztali pc hez vásárláskor?
A keretem max 130 eFt. Ami nekem kell: gyors internet, gyors video-editálás, több USB port, nagy háttér tár (cca. 1 Tb), Windows op, legyen HDMI csatlakozás működő képpel és hanggal.
Ami nem kell nagyon az a wifi, és nem játékra kell.
Minden tanácsot, javaslatot örömmel fogadok, mert óriási a kínálat új és felújított gépekből, de szeretném, ha egy pár évig korszerű maradna.
A 17nek igaza van,"elavult " a tudásom (sajna elszálltak az évek, nem vagyok mai gyerek) de ezért fordultam hozzátok, akik benne vagytok a mai világban aktívan és tán tudtok olyan segítséget adni ami segít kiválasztani egy fejlettebb gépet az elavult helyett. Annyit értek, hogy mi minden kell hozzá, de konkrétan nem tudom összerakni. Az új gépek túl drágák nekem. Még az sem teljesen tiszta pl, hogy minek kell videokártya külön, amikor az alaplapon is van video"kártya". Ez pl. nagy költség.
De kösz mégegyszer minden segítséget.
Nem bántódtam meg, az igazság néha elszomorító, de attól még igaz.
Igyekszem a pénzemért a legjobbat és a legtöbbet megkapni, ahogy mindenki ezt teszi, de kell a segítség amit itt azért kapok is. Bár a 24-es beszólások nem sokat segítenek nekem (szokták mondani nekem kínai, de ez mostanában felhangot kapott), de a többiek biztos értik.
Sajna ez a helyzet nagyon sok helyen, az ember nem érthet mindenhez olyan mélységben ahogy ma mennek a dolgok - gondoljatok bele az autóvásárlásba, TV vásárlásba, vagy csupán egy bankhitel felvételre, és az "igazság-talanság"-ügyről nem is beszélve). Visszatérve gondomra természetesen böngészgetek és volna pár site ahol nézelődök:
vagy
rhw.hu/termek/royal-gamer-starter-akcios-szamitogep/
vagy
bár ez utóbbi szerintem a leggyengébb.
Ne fogjátok vissza magatok, mondjátok meg ha rossz a keresésem, vagy máshol nézzek utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!