Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új hardverrel fog működni a...

Új hardverrel fog működni a Win10?

Figyelt kérdés

Alaplap+proci+ram csere lesz. De a régi rendszert szeretném megtartani.

Menni fog ha átrakom az SSD-t. vagy valami baja lesz majd.

Olyasmi rémlik mintha a win hardverhez rögzíti az aktiválását.

Mit kell majd tennem?

2022. jan. 8. 19:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Még az olyan bukok is elkerültek, amelyek frissítések után sok usernél jelentkeztek."

Ez szimplán csak szerencse kérdése. Az egyik gépemmel érintett vagyok, az összes frissítéstől összeomlik a Win, a másikon meg nem :)

2022. jan. 9. 12:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Nalátod, nem szerencse, csak a másik gépeden lehetnek olyan beállítások, hardverek, vagy a reg.adatbázisban olyan bejegyzések, amik miatt nem bugosak a frissítések. És fordítva. Ahány gép, annyi változó. Azt nem vitatom, hogy a win 10 messze nem tökéletes ilyen téren. Én sem bujtam bele a bugyraiba, hogy rájöjjek miért kerültek el az összeomlások, fájlvesztések stb... amikről olvadtam.
2022. jan. 9. 12:45
 13/17 anonim ***** válasza:
56%
A hardver teljesen más a két esetben, a többi beállítás az ugyanaz. Windows... :D
2022. jan. 9. 12:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor mindenképp érdemes tisztán és helyesen(!) újratelepíteni ha van a Lemezkezelőben rendszer és rendszerindítás nevű partíció is, főleg ha másik lemezen van, hiányoznak a kis partíciók (EFI, helyreállítási), vagy csak a sok telepítés volt és tele van szemetelve a gép vagy az évekkel ezelőtti népi legendák szerint el lettek állítgatva az alap beállítások (amiről azóta már tudjuk hogy több kárt okoznak mint hasznot) de már nem emlékszünk rájuk.
2022. jan. 9. 13:03
 15/17 anonim ***** válasza:
"Aurea mediocritas." Arany középszer. 😃
2022. jan. 9. 13:04
 16/17 Thunderfairy ***** válasza:
56%

Alaplap + Ram + Prici csere lesz.

Én így újratelepiteném. Az a biztos.

2022. jan. 9. 13:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Sosem értettem amúgy akik nem telepítik újra a rendszert, egy órán belül megvan az egész, most ennyit nem ér meg a dolog? lehet mondani, hogy bármiylen jól is kezeli már a Win 10 a hardvercserét alatta, egy friss telepítésnél akkor sincs jobb.
2022. jan. 9. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!