Új hardverrel fog működni a Win10?
Figyelt kérdés
Alaplap+proci+ram csere lesz. De a régi rendszert szeretném megtartani.
Menni fog ha átrakom az SSD-t. vagy valami baja lesz majd.
Olyasmi rémlik mintha a win hardverhez rögzíti az aktiválását.
Mit kell majd tennem?
2022. jan. 8. 19:00
11/17 anonim válasza:
"Még az olyan bukok is elkerültek, amelyek frissítések után sok usernél jelentkeztek."
Ez szimplán csak szerencse kérdése. Az egyik gépemmel érintett vagyok, az összes frissítéstől összeomlik a Win, a másikon meg nem :)
12/17 anonim válasza:
Nalátod, nem szerencse, csak a másik gépeden lehetnek olyan beállítások, hardverek, vagy a reg.adatbázisban olyan bejegyzések, amik miatt nem bugosak a frissítések. És fordítva. Ahány gép, annyi változó. Azt nem vitatom, hogy a win 10 messze nem tökéletes ilyen téren. Én sem bujtam bele a bugyraiba, hogy rájöjjek miért kerültek el az összeomlások, fájlvesztések stb... amikről olvadtam.
13/17 anonim válasza:
A hardver teljesen más a két esetben, a többi beállítás az ugyanaz. Windows... :D
14/17 anonim válasza:
Akkor mindenképp érdemes tisztán és helyesen(!) újratelepíteni ha van a Lemezkezelőben rendszer és rendszerindítás nevű partíció is, főleg ha másik lemezen van, hiányoznak a kis partíciók (EFI, helyreállítási), vagy csak a sok telepítés volt és tele van szemetelve a gép vagy az évekkel ezelőtti népi legendák szerint el lettek állítgatva az alap beállítások (amiről azóta már tudjuk hogy több kárt okoznak mint hasznot) de már nem emlékszünk rájuk.
15/17 anonim válasza:
"Aurea mediocritas." Arany középszer. 😃
16/17 Thunderfairy válasza:
Alaplap + Ram + Prici csere lesz.
Én így újratelepiteném. Az a biztos.
17/17 anonim válasza:
Sosem értettem amúgy akik nem telepítik újra a rendszert, egy órán belül megvan az egész, most ennyit nem ér meg a dolog? lehet mondani, hogy bármiylen jól is kezeli már a Win 10 a hardvercserét alatta, egy friss telepítésnél akkor sincs jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!