Új hardverrel fog működni a Win10?
Figyelt kérdés
Alaplap+proci+ram csere lesz. De a régi rendszert szeretném megtartani.
Menni fog ha átrakom az SSD-t. vagy valami baja lesz majd.
Olyasmi rémlik mintha a win hardverhez rögzíti az aktiválását.
Mit kell majd tennem?
2022. jan. 8. 19:00
2/17 anonim válasza:
Ha RETAIL kulcsal aktiváltad a windowst,akkor azt simán átviheted másik hardverre. Ha OEM kulécsal,akkor nem lesz aktivált de működni fog attól.
3/17 anonim válasza:
- működni fog.
- ha mindkét gépet belépteted MS fiókba akkor ott jó esélyel át tudod rakni a licenszet. Ha félsz az MS fióktól akkor csak a Retail licensz átrakása lehetséges telefonos ügyfélszolgával.
4/17 A kérdező kommentje:
Van MS fiók. Nem félek . akkor mindenjó :D köszi
2022. jan. 8. 20:48
5/17 anonim válasza:
Amúgy szerintem tedd újra, sokkal tisztább, főleg új konfig esetén, nem a régi már " teleszemetelt " wint használd.
7/17 anonim válasza:
Én nem raktam újra a wint. Pedig amd-ről intelre váltottam. Ha pedig valaki nem rest kicsit karbantartani időnként a rendszert, nem lesz "teleszemetelve". A win 10 kiválóan kezel mindenféle hardverváltozást. De kinek mi. Nálam azóta is hasít minden probléma nélkül.
8/17 A kérdező kommentje:
Új év új rendszer. Had szóljon!😅
2022. jan. 9. 08:25
9/17 anonim válasza:
"Én nem raktam újra a wint. Pedig amd-ről intelre váltottam."
Ezt én is kipróbáltam tavaly egy "tesztgépen". Meglepő volt amikor a Core2Quadra azt írta ki hogy Athlon 64 X2 és csak 2 szálat jelzett a feladatkezelőben, de futott csont nélkül :D
10/17 anonim válasza:
Naigen, azt nem tettem hozzá, hogy csere előtt a régi hardver illesztőket kiiktattam. Csere után jöhettek a gyári driverek. Amúgy akkoriban még új volt a win10, meg is lepődtem, hogy minden vaj simán ment platformváltás után. Mivel rendszeresen karbantartom a gépet hardveresen, szoftveresen,azóta semmi problémám nem volt vele. Még az olyan bukok is elkerültek, amelyek frissítések után sok usernél jelentkeztek. Persze azt tudni kell, hogy én még a pc elterjedésének "hőskorában" voltam kamasz. Manapság sokan csak használják a pc-t, de ha probléma van, meg vannak lőve. Akkoriban azért ilyen téren más volt a világ. Mindenről tudni akartunk mindent, feszegettük az akkori hardverek határait stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!