Szoktatok-e és milyet rage-elni? főleg hardverre, de bármire meghallgatom ha igen
az a baj, hogy valamelyik nap előző bilimmel olyat rage-eltem, hogy összetörtem az asztalomat, majd kitéptem a billemet a gépből a madzagjánál a földhöz csaptam 2x és 100 ezer darabra hullott... mire felnéztem csillár sem volt, azzal a két hatalmas csapással a csillárt is ripityára törtem
az előbb irtam ki kerdest, hogy segitsenek billentyűzetet választani.
olyat rage-eltem
én csak semi-ragelni szoktam.
mindig olyan billt veszek amit nem sajnálok.....
a gépre, monitorra, lakásra vigyázok.
de ha szétb.. az ideg akkor a billt szétverem :D
van itthon mindig 2-3 pluszban. bedugok egy újat és mehet tovább :DDDDD
van egy kollégám na ő igazi beteg állat....
kidobta a céges gép monitorát az ablakon :DDDDD
aztán amikor mentem leltározni a kezem között esett szét a cucc darabjaira :DDDDDD
na ő igazi rage-guy! ami a keze ügyébe kerül és épp be van kattanva, mert nem úgy megy a meló ahogy szeretné akkor tör zúz. De a lejgjobb supervisor eve'!
Kezelésre szorulsz, gondolom egy tini lehetsz, nyugi, apu vesz majd újat és ad puszit a homlokodra. Viszont ha fejlődni szeretnél ennek csökkentésére, gondolkodj el azon, hogy ettől változott-e bármi az eredményben? Nem. Sajnos.
Azon is érdemes agyalni, hogy mérgelődsz egy értelmetlen semmi játékért aminek egyetlen pozitív oldala sincs, emellett szétkúrsz valamit amiért valaki fizetett, tehát dolgozott érte.
Újabb oldal az is, hogy ha veszítettél egy játékban, érdemes lenne elgondolkodni azon, mit is csináltál rosszul, mi az amin dolgozni, fejleszteni kéne még.
Lehet, hogy ez túl bonyolult neked és teljesen feleslegesen atyáskodtam.
Soha nem fogom tudni megérteni azokat, akik azért játszanak, hogy utána szétverjenek mindent. A játéknak az lenne a lényege, hogy jól érezd magad. Létezik a világon pártízezer játék. Ha az egyik nem megy, vagy egyszerűen csak nem okoz örömöt, van még mellette több ezer másik.
Nem leszek álszent, nem mondom, hogy én soha nem tettem tönkre hardvert, de nem ilyen mértékben, és nem valami béna játék miatt, hanem mert mondjuk pont akkor omlott össze a fél életem...
De az, hogy egy játékteljesítmény miatt komoly anyagi kárt okozzak? Kizárt.
akik nem ragelnek azoknak is van az agyában nyomás.
ők máshogy vezetik le.... isznak és/vagy a családjukat verik laposra.
szal nem kell a púder!
Utolsó ez nagy volt. Szóval ha én nem ragelek egyáltalán azt jelenti, hogy pszichopata vagyok.
Gondolom a kérdező barátja lehetsz.
Érdekes gondolatmeneted van az tuti. Aki nem iszik az ragel, aki iszik az nem ragel.
Hová halad az emberiség? Ilyen fiatalok fogják képviselni a jövőt. Nehéz idők jönnek.
kiforgattad a szavaimat...
úgyhogy most megyek és szétverek valamit! :DDDDDD
ja én nem vagyok fiatal... 50F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!