Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most mi van? Átlettem cseszve?

Most mi van? Átlettem cseszve?

Figyelt kérdés
Egyik barátomnak volt x boxa, nem használta ide is adta pár hónapra kölcsön játszani a gyerekeknek. 1 karral, és volt rajta legalább 20 db játék. Eladó lett, mi meg is vettük, mert tudtuk hogy jó mindeb.Karácsony este hozta el, bedugtuk, de eltűnt róla az aurora(ebben voltak a játékok), meg azt írja ki hogy nincs elegendő tarhely hogy tudjunk játszani. Van eredeti xbox játék, azt is valamelyiket viszi, de van amelyiket nem ismeri fel. Ha indul el CD ről játék, nem csinál mentést, mindig elölről kell kezdeni. De így egy 0.Nekem sose volt ilyenem, játszani is akkor játszottam amikor ez a gép itt volt, nem értek hozzá. Alapbol gyanús volt a csajszi, ő nemtudja, nem használta 2 hónapja, mi játszottunk vele utoljára.A neten próbáltam nézelődni, nem lehet hogy kiszedett valamit? Amire mentek a mentések, minden? Hogy tudom megnezni, és bizonyítani hogy át.aszott?Jahh,tegnapra is ígérte hogy jön, de csak nem ért rá.

2021. dec. 26. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:
66%

hát ez jó kérdés

azt hiszem, hogy a felhasználói fiók a játékokkal külön is értékesíthető, de ha jelszó + felhasználónév stimmel, akkor lehet, hogy valami beállítási probléma van

2021. dec. 26. 21:30
 2/3 anonim ***** válasza:
86%

Törölte a fiókját a gépről, de minden mást rajtahagyott.

Egy teljes alaphelyzetbe állítást kellene megpróbálni.

De lehet, hogy a háttértároló haldoklik.

Meg kellene nézni, hogy mi és mennyi helyet foglal, mekkora az összméret.

Ezt még a visszaállítás előtt.

A gépen lévő modellszám alapján neten kideríthető, hogy mekkora háttértárral értékesítették eredetileg. Azzal össze kell hasonlítani az összméretét.

2021. dec. 26. 21:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha Auróráról beszélsz akkor az egy módosított Xbox 360 lesz. Innentől kezdve elég sok hibalehetőség lehet, azzal kezdve, hogy letörölte a saját dolgait róla és amiatt valami gond lett a rendszerrel, folytatva azzal, hogy ha nem raktatok rá semmit és mégis kevés a tárhely akkor kivette belőle a tárhelyet vagy kisebbre cserélte... Persze tönkre is mehetett, de én rosszhiszemű szeretek lenni.

Az Xboxok 360akból 3 fő modell van: [link]

A színekkel ne foglalkozz csak a kinézettel. A bal oldali a (fat) eredeti X360 modell. Ezekben nincs alapból semmilyen háttértár csak ha van hozzájuk merevlemez / memóriakártya /usb pendrive csatlakoztatva (20GB, 60GB, 120GB modellek vannak). Az az ezüst púp a tetején a HDD. Ha nem látsz ilyet rajta akkor nincs benne semmi tárolóegység ezért nem tudsz menteni.

A középső az Xbox 360 Slim. Ezeknek van egy 4GBos beépített memóriájuk és lehet bennük egy 250GBos merevlemez. A merevlemezhez az alján van egy kis ajtó amit ki kell nyitni ha jól emlékszem és bele van csúsztatva. Ha az üres akkor nincs benne. Na most a 4GB nem sokra elég tehát ha az betelt és nincs HDD akkor nincs hely.

A jobb szélső az Xbox 360 E. Ezek kicsit kisebbek és ha jól emlékszem 4GB (belső) vagy 250 és 500GBos külső HDD modell van belőlük, ugyanúgy kihúzható merevlemezzel.

Aurórát nem tudom, de a gyári 360as menü System/Settings/Storage menüpontján kiírja milyen háttértárak vannak benne. A gyári visszaállítás nem tudom, hogyan működik moddolt gépen.

2021. dec. 27. 11:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!