Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopot szeretnék vásárolni...

Laptopot szeretnék vásárolni 400 ezerért. Viszont 460 ezerbe kerül ami igazán tetszik. Várható a közeljövőben valamiféle akció vagy áresés?

Figyelt kérdés

Ez most belefér: [link]

És ez pedig a videókártya miatt jobban tetszik: [link]

Van esély arra hogy a következő 2-3 hónapban az utóbbi laptop ára 400 ezer legyen?

2021. dec. 21. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs, de figyeld az akciókat.

Én 3060-al venném.

2021. dec. 21. 20:12
 2/6 Katoonene ***** válasza:

Nagy szerencséd lehet, hogy kifogod, de pl. idén tavasszal nagyon nagy áruhiány volt, és pont hogy felnyomta év elején az árakat. Nagyon szembetűnő csökkenés nem volt. Sótól az űrhajókig minden drágult, dárgulni fog, szerintem ezeknél a gépeknél se lesz másképp.

És kifejezetten a 3060-at ajánlom, de mindenki azt fogja.

2021. dec. 21. 21:22
 3/6 A kérdező kommentje:
És esetleg egy új generáció nem jön a közeljövőben, amitől ezkenek az ára leesne?
2021. dec. 21. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Mostanság a gyártó által ajánlott fogyasztói áron nem lehetett megvenni semmit. Max a 4-5-szöröséért.

Én arra tippelek,hogy nem ennek az ára fog csökkenni ha kijön az újabb, hanem annak az ára lesz drasztikusan elszállva.

2021. dec. 22. 06:50
 5/6 anonim ***** válasza:
3# Nemhogy nem nyomja le, de még fel is megy az ár, mert azt már nem fogják gyártani.
2021. dec. 22. 10:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Várj rá. Most még a karácsonyi lázban sem volt különösebb árnövekedés laptoppiacon, pedig több helyen áremelkedés volt (+szar forint)

Szóval a laptopárak mehetnek lejjebb márciusig, és ez már az a szint, hogy egy jobb akcióban beeshet a költségvetésedbe. Intel 11 gen H proci okés, amd 5000h mégokésabb

2021. dec. 22. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!