Van egy laptopom, mire csak Windows 8.1-et és Windows 10-et lehet feltelepíteni. Windows 10 nagyon lassú és nem a legjobb, 8.1 meg nem tetszik, de ez működik a legjobban. Windows 7-tel megpróbáljam?
Miért van a GTA megjelölve?
Milyen típusú laptop?
Windows 7-et már csak a driver hiány miatt NE használj, hanem azért NE, mert az egy halott rendszer.
Mi tetszik benne neked annyira?
Az aero felület?
Ha lassú a géped, akkor valószínűleg van olyan régi, hogy lesz win7-es driver mindenhez. Próbáld meg, mert az az egyik legkevésbé rossz Windows, a 10 meg a valaha volt leghulladékabb.
Az, hogy halott rendszer, nem számít, mert a 10-en is le kell tiltani a frissítéseket.
HDD-m van a laptopomba, igen a gta 5 is elfut. (Tény, hogy csak 25-35fps XD)
Lenovo g50-80am van, egy 8gb ddr3-mal.
Windows 8.1-gyel az a bajom, hogy egy idő után kifagynak a driverek, és CMD-ből szoktam aktiválni, ezért kicsit aggódok, hogy baj lehet ebből.
Windows 10 van még eredetiben, de valamiért az Istenért nem fogadja el az internet driveremet, avagy lassú.
Ismételten 8.1-et használok... Ez a rendszer nagyon rossz..
GTA 4 valamiért nagyon szaggat, és a CSGO-ban, MC-ben fps droppjaim vannak. Nekem egy AMD-s videokártyám van és valamiért nincs rá normális illesztőprogram ami új lenne.
Windows Updatem meg meghalt.... Szerintem vissza rakom a Windows 10-et, de előtte beruházók egy SSD-re.. Kár érte. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!