Windows 10 feltelepitése-óta meghülyült a rendszerem?
Mióta felraktam a windows 10-et szinte minden játéknal vmi baja van a rendszernek.
Egyiknek működése leáll. Másik meg else indul.Harmadik kék halálozik.
Hiába raktam vissza windows 7-et már ezen is alig megy el pár játék.
Vmi ötlet mi lehet a gond?
Hiába rakom újra más rendszerrel ugyanúgy nem jó.
Ajánlott biztonsági másolatot készíteni a fontosabb fájlokról és teljesen leformázni a partíciókat és újratelepíteni a Windows 10-et és a programokat.
Sajnos előfordulhatnak ilyen hibák ha nem "tiszta telepítéssel" lesz feltéve, csak lefrissítve, főleg ha régebb óta nem volt újratelepítve az előző Windows.
És amiket próbálok játékok mind eredeti mielött valaki irná, hogy nem...
Mondok Példákat is.
Naruto shippuuden ultimate ninja storm 4 Működése leállt.
NBA 2K16 Kék halál
Warface else indul.
Total war rome bezárja ahogy rámegyek hogy end turn.
Win 7-nek van ám vagy 300 frissítése, amit először le kell töltened, csak úgy fog menni a többi. Win update viszont először leszed vagy 50-et, aztán 20-at, ha azokat látja akkor megint 30-at stb, 2-3 napos folyamat mire mindent leszed, újraindítja magát stb.
A másik: gondolom kézileg nem raktál fel olyan fontos dolgokat, mint directx, microsoft visual c++ redistribute-ok 2005-től 2015-ig, java, stb stb.
Win 10 tiszta telepítéssel nálam pl nem bugol, pedig elég sokféle játékkal játszottam vagy kipróbáltam, de amikor csak frissítettem régen win7-ről 10-re kb semmi nem akart menni.
Hát sajnálattal közlöm de ezeket mind megcsináltam :/
Most megpróbálom tisztán felrakni meglátjuk...
Hát igazából a működése megállt-nál nagyon nem ir ki semmilyen hiba kódot :/
A kékhalálnák ezeket irta.
Próbáltam már videókártya drivert is újra rakni de nem nagyon lett jó sajnos :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!