C-Media CMI8738 chip-pel ellátott hangkártya a driver feltelepítése után pár másodperc elteltével lefagyasztja az OP rendszert (windows 7). Tudna rá valaki megoldást?
Megpróbáltam már mindenféle hozzá tartozó driver-t telepíteni,az Op.rendszert is újratelepítettem.A driver-ek feltelepítése után,ha nem is egyből de amint meg akar szólaltatni valami hangot akkor az beakad és addig szól kb. 0.1 másodperces ismétlésben amíg ki nem nyomom a gépet.Kék halál nem volt.Több fórumon azt írták hogy az IRQ-val lehet gond.A driver telepítése nélkül ellenőriztem hogy melyik IRQ-n foglal helyet és a 0x00005-ösön van,ami elvileg megfelelő neki.Alaplapi hangot letiltottam telepítés előtt,de azt bekapcsolva is megpróbáltam de nem jártam sikerrel.
OPrendszer: Windows 7 Professional 32bit
Alaplap neve Fujitsu D3041-A1
BIOS típusa Phoenix
BIOS verzió 6.00 R1.02.3041.A1
CPU típusa DualCore Intel Pentium E5800, 3200 MHz
Videokártya Gigabyte GeForce GT 610
PCI eszköz 10DE-104A / 1458-3623 (Rev A1)
Busz típusa PCI Express 2.0 x16 @ 1.1 x16
Audio eszközök
nVIDIA HDMI/DP @ nVIDIA GF119 - High Definition Audio Controller PCI (a videokártya HDMI-jéhez tartozó)
Realtek ALC663 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI (alaplapi)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!