Ha veszek egy usb-s hangkártyát, de nincs az alaplapi sound driver felrakva, attól még lesz hang? Vagy mindenképp kell az alaplapi driver?
Az USB kártyához külön driver kell, amit jó esetben nem kell telepíteni.
Miért költesz hangkártyára ahelyett, hogy megcsináltatnád valakivel tisztességesen a gépet?
Tényleg egyszerűbb jó drivert keresni. De ha nem lesz és USB-set használsz, akkor fog működni.
Driver kereséshez ajánlom a driver pack solution-t.
Már nem tudom hány orát vacakoltam driver kereséssel és ezért gondoltam a hangkártyára.
A válaszokat köszönöm.
Azonosítók alapján nem.
A gyártó oldalán fent van de nem lehet feltelepíteni, mert vagy az operációs rendszerre panaszkodik vagy arra, hogy az előző driver nem megfelelően lett eltávolítva.
Igen, de mint sokadjára írjuk ez csak elfedi a problémát, nem megoldja.
Egy vacak kínai kártya mennyibe kerül? 2-3 ezer Ft. A hangja az olyan is. Egy minőségi USB-s mennyi? 7-10? Ne mond már nekem, hogy nem találsz ennyiért egy szakit, aki rendbe teszi a géped!
Biztos van de más gondja nincs.
Meg nem akarok több pénzt beleölni ebbe a konfigba.
Majd próbálok még keresni drivert.
Azért köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!