Melyiket válasszam a Telekom laptopjai közül? Nekem ez tetszik. Jó lesz ez netre, filmnézésre?
2020. szept. 14. 23:13
1/6 anonim válasza:
Igen, arra jó lesz. De én biztos, hogy 8GB -re felbővíteném a memóriáját. (vagy alapból olyat válaszanék)
2/6 A kérdező kommentje:
Itt lehet választani. (Engem az AMD proci érdekel, de lehet bőviteni).
2020. szept. 14. 23:33
4/6 anonim válasza:
A Zenbook sokkal minőségibb darab, mint a 3-as Ideapad. Ez utóbbi az abszolút belépő szint, műanyag vacak. A Zenbook fém házas.
5/6 anonim válasza:
"A Zenbook fém házas."
Ha azt hiszed, hogy van jelentosege a fem haznak ebben az arkategoriaban, keress fotokat leejtett macbookokrol!
6/6 A kérdező kommentje:
Engem a ház hidegen hagy (a régi gépem is műanyag házas), de ezek szerint a Zenbook a jobb?
2020. szept. 16. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!