Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kinek van már Windows 11je?...

Kinek van már Windows 11je? Eddig hogyan tetszik?

Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Már pár hónapja használom. Semmi gondom nincs vele. Bár kissé fura a felülete. Enyhén linuxos hatást kelt nálam. Meg hiányzik a windows 10es start menü.

De az esztétikai dolgokat leszámítva pörgős, stabil rendszer nálam, hibát még nem tapasztaltam.

(Gamer laptopon használom, szóval azért van bőven erőforrása is, de nem használja jobban mint a windows 10, sőt, szerintem kicsit visszább is esett)

2021. okt. 21. 16:50
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

1#

Kipróbáltam (nem fő gépen, 1. évbe új oprendszert ne rakj fel).

Sajnos lefelé süllyed a Win

"Enyhén linuxos hatást kelt nálam"

Mert KDE kopi.

"Meg hiányzik a windows 10es start menü"

Pedig már az is mobilkaki a klasszikushoz képest.

2021. okt. 21. 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az van, szokatlan de eddig meg vagyok vele elégedve
2021. okt. 21. 17:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is csináltam hozzá vm-et, utána raktam fel tisztán. Bár ha újra kell rakni a gépet akkor se ilyedek meg. Minden adatomról van másolatom meg a rendszer meghajtón nincs semmi. Ha cserélni kell az ssd-t akkor sincs probléma.

Igen, de ott kinux alatt szebben kiadja a felületet.

Nekem tetszett a windows 10es. Átlátható volt szerintem, főleg személyre szabva. Meg könnyen kezelhető. Itt kicsit bajosabb már a dolog. Bár jobb mint a windows 8.1 esetében, vagy a régebbi windows 10nél.

Amúgy amiatt is telepítettem, mert kell tanulnom úgy is a felületét. A vm meg kissé lassú, nem igazán szereti, de gépen szuper szerintem. Csak tényleg köpedelem az a felület. Remélem majd lehet kezdeni vele valamit.

2021. okt. 21. 17:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Ok, talán túlzás volt. A W10-essel inkább az a bajom, hogy jobban a keresésre szorul az ember pedig nem parancssoron vagyok.

Amúgy használható, csak nem oda illik

2021. okt. 21. 17:49
 6/6 anonim ***** válasza:

"Enyhén linuxos hatást kelt nálam"

Ha úgy lenne, még talán tetszene is. :D

Nekem inkább úgy tűnik, hogy az Apple-t próbálják nagy erőkkel másolni, meg persze forradalmi újításként bevezettek pár olyan látványelemet, amit a Win8-nál forradalmi újításként megszüntettek.

"Mert KDE kopi."

Attól a színvonaltól még elég messze van.

Kipróbáltam Virtualboxban (nagy nehezen csak sikerült), de köszönöm, ez sem győzött meg, hogy újra Windows-felhasználó legyek.

2021. okt. 21. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!