Hogy tetszik a Windows 11?
Figyelt kérdés
Valószínűleg még sokat fog változni, de jelenlegi állapotában szerintetek milyen? Én kipróbáltam és gyakorlatilag csak a UI változott, ráadásul sok helyen csúnyább lett.2021. jún. 17. 21:13
1/21 anonim válasza:
Elég kezdetleges a mostani verzió, biztos fognak még rajta változtatni. Nekem nem tetszik az, hogy középen lettek a tálcán az ikonok.
2/21 anonim válasza:
Majd ha végleges közeli állapotban lesz, beszélhetünk róla. Minden új főverziónál ment, hogy ez csúnya, sz.r, miért csinálják, aztán mégis meg tudtuk szokni.
3/21 A kérdező kommentje:
#1 Az pont állítható, balra rendezve :)
#2 Nem mondtam, hogy sz*r, nekem tetszik, csak nem minden eleme.
2021. jún. 17. 21:18
4/21 anonim válasza:
A nagyokosok pedig de mondták itt is, hogy soha nem lesz Windows 11, csak 10 lesz örökre..:D
5/21 KmsRys válasza:
Annyira, mint a többi Windows, azaz semennyire.
Egy Kubuntu felhasználó.
6/21 anonim válasza:
Őszintén szólva én nem bánom ha lesz 11, mert a Win10 egy gyökerestül hibás konstrukció az MS részéről. Elképzelhetőnek tartom, hogy a válság miatt döntöttek úgy, hogy mégis lesz Win 11, elvégre nekik sem árthat egy kis plusz bevétel. Nagy kérdés, hogy a Windows 10-re fog épülni az egész, vagy teljesen újraírják majd, mert utóbbi sokkal jobb lenne.
7/21 A kérdező kommentje:
#6 Sajnos inkább előbbi, szinte teljesen ugyanaz a rendszer. Ami engem nem zavar, csak legyen végre hibamentes és stabil.
2021. jún. 17. 22:12
8/21 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból, mit jelent számodra, hogy hibamentes és stabil? Vállalatnál Windows 10-et használunk és semmilyen hibába nem futottunk még bele. Stabilnak is mondanám, mert fagyás, kékhalálozás sem jellemző. A 7 mellett a második legstabilabb verzió szvsz... Konzumerként annyi bajom van vele, hogy tele van nyomva hirdetési felületekkel, én egyedül ezen változtatnék csak.
9/21 anonim válasza:
Pont lef0s0m hogy néz ki a Windows, úgy sem az asztalt nézem amikor a gép előtt vagyok..
Az sokkal fontosabb a háttérben amit nem látunk miben fejlődött a rendszer,erre vonatkozó információt még nem olvastam. Persze a marketingrizsa az megvan, de biztos nem ez a fő ok amiért a Windows10-et leváltják.
Ki tudja, lehet jön natív arm támogatás, big.little rendszerű processzorok támogatása meg csomó okosság ami indokolttá teszi a változást. Csak a "skint" moddolhatták volna egy winupdate-tel.
10/21 anonim válasza:
Egy okádék. Értem én az érintőképernyőnek való kedvezést, de azért nem kéne mindent alárendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!