1/10 anonim válasza:
az eddigi információk szerint soha
2/10 anonim válasza:
Soha, most már csak Windows lesz, szám nélkül.
3/10 A kérdező kommentje:
De előbb utóbb csak lesz új neve vagy valami mert örökké nem lehet ez a 10es verzió
2016. szept. 5. 00:27
4/10 anonim válasza:
Ha te jobban tudod, mi a fаsznak kérdezed?
5/10 anonim válasza:
Ha a Microsoft tartja a szavát, akkor örökké a Windows 10 marad, mindíg csak a build szám fog változni.
(Egyébként Én is elképzelhetetlennek tartom, hogy innentől csak 10-es Windows lesz már)
7/10 anonim válasza:
Soha nem fog megjelenni. Esetleg, ha nagy frissítéseket, Service Packokat fog kapni, egy kisebb verziószámot fog kapni, például 11.01, 11. 06, ilyesmi. Hasonlóan a linux rendszerekhez. Legalábbis én így tudom.
8/10 Alex Fly válasza:
A Win10 az utolsó Windows. Ezt fogják folyamatosan frissíteni -ha olyan lesz, mint Kossuth bicskája, akkor is Win10 marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!