Hogy tetszik a Windows 11?
Majd 5-10 év múlva foglalkozok vele, idén végre eljutottam oda, hogy váltottam a jól bevált 7-ről, mert már a friss hardverekkel már macerásan lehetett volna csak a 7-et feltelepíteni, most meg majd azt akarják, hogy a 10-ről váltsak, hát köszönöm.
2021. jún. 18. 07:45
12/21 A kérdező kommentje:
#8 Nálam sincsenek problémák, általában. De amikor egyik napról a másikra teljesen indokolatlanul nem indul a rendszer (Pedig nem telepítek fel semmi h*lyeséget, nem torrentezek és hasonlók) vagy egyszer csak elmegy a hang és csak reinstall-al lehet visszahozni stb, az elég idegesítő, főleg egy 40k-s oprendszertől.
Nekem sosem történtek ilyenek, mint amilyenek veled. Szerintem a gépeddel van baj, nem a Windowsal.
2021. jún. 18. 13:21
Nálam is voltak Win10 anomáliák. Az összes nagy és utólag visszahívott Update után nekem is összeomlott a Windows, ezekből mindig reinstall lett ( 3 év alatt kb 4db ).
Kicsit bugos volt a Wifi kezelése,pedig az összes elérhető drivert és ráolvasást kipróbáltam ( HP gép, tehét nem is úgy összelomizott ).
A többi gépemen semmilyen problémám nem volt még Win10-zel, de a fenti gép miatt simán el tudom hinni hogy másoknál is előfordulhatnak olyan hardver és driver kombinációk amitől bugos lesz a rendszer. A PC ezzel jár :D
2021. jún. 18. 16:01
15/21 A kérdező kommentje:
#13 Szóval azt mondod, hogy 3 teljesen különböző gépem mind pont rossz volt? És nyilván a kedves ismerősöm gépe is elég rossz, mert a Windows letörölte (Vagy legalábbis láthatatlanná tette) az összes adatát egyik restartról a másikra egy Update után.
...és természetesen az a sok-sok millió ember akinek még gondja van a rendszerrel, mind rossz hardvert vásárolt. Érdekes, a Linux-al valahogyan soha nem voltak ilyen gondjaim. Ne vicceljünk már.
Utolsó: A Microsoft tényleg azt mondta még akkor, amikor a Windows 10 megjelent, hogy nem lesz újabb Windows soha, csak ezt fogják kisebb-nagyobb updatekkel ellátni.
2021. jún. 26. 13:13
Hát igen én is valami ilyenre gondoltam. De azért 2025 re kell valamilyen windows
2021. jún. 26. 14:04
Hát nekem a "dizájn" nem nagyon jön be. mást nem tudok mondani, még csak videókban láttam
2021. jún. 26. 20:30
Nyugodj meg és vegyél mély levegőt, kedves "A te RÉMálmod". Minden helyre fog jönni, csak idő kérdése. Ezek a rossz emlékek amiket eme kérdésnél szereztél is szerte fognak foszlani az idő múlásával.
2021. jún. 27. 09:12
Téged nem zavar hogy lepontoznak mindig? Te is ugyan eszt csinálnád
2021. jún. 27. 10:02
Kapcsolódó kérdések: