Rajzolás mellett internetezni, filmet nézni lehet Wacom Cintiq 16-os (v. Wacom One) táblagépeken? Ha nem, mely legfeljebb 400-450 eFt értékű notebookokkal érdemes próbálkozni, HA(!) wacomhoz hasonló rajzképességet szeretnék kapni?
„Kijelző felbontás 1920x1080
Kijelző méret 16" ”
Na, nekem ez már alapból nem fér bele a fejembe. Ekkora méretnél 4K felbontás kéne legalább!! Kerülném. Vagy nem tudom,nem vagyok egy rajzos ember,de nem hangzik túl jól az, hogy pixelrács szinten látom a kijelzőt, márpedig FHD 16"-nél ez a helyzet. Olyan kijelzőt választanék, ahol nem tudom egy normál távolságról elkülöníteni a pixeleket. 16" ez még lehet,hogy a 4K-nál is nagyobbat jelent.
Amúgy persze, egy IPS panelű kijelző ez a hátrányaival (IPS glow, gagyi kontraszt), és az előnyeivel (gyönyörű színek, nagy betekintési szögek)
És tudnod kell, hogy ez csak egy kijelző! Gépre kell kötnöd. Egy laptop vagy ipad egészen más, hordozhatod magaddal, önálló egységek, teljesértékű felhasználással.
Valszeg itt az érintésérzékenyég és a toll ami sokba kerül, és sokat tud (ehhez a részhez nem értek), mert kijelzőként eléggé... gagyi. Laptop monitornak még talán elmegy ez a szint, de nem tűnik úgy, hogy ezen jó lenne rajzolni, grafikai munkát végezni (a megjelenítési képességei alapján)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!