Mi történhetett a monitorral?
Figyelt kérdés
Nem túl szakszerűen éppen működés közben kezdtem el tisztítani a monitort ami hirtelen elsötétedett.
Maga a monitor kap áramot és a monitor sem teljesen fekete működés közben, hanem az a világító fekete, mintha a háttérvilágítás még ugyanúgy jó volna benne.
Vajon mi lehet a probléma és kb. mennyibe fog kerülni a javítás?
Egy Asus LCD monitorról van szó, durván 5-6 éves.
2021. nov. 28. 13:01
1/3 anonim válasza:
Nincs azon a monitoron jobb-baloldalon/alul-felül/elől-hátul valamilyen gomb, amivel véletlenül levetted a fényerőt "takarítás" közben?
2/3 A kérdező kommentje:
Nincs, az alján van a gomb. Emellett maga a monitor képernyője világít, de olyan, mintha egy fekete képet néznék rajta, amit megnyitottam a gépen és kitettem volna teljes képernyőre.
Szóval működik, csak nem mutatja a feketén kívüli színeket(talán?).
Másik monitorral is teszteltem, a gép ezen tökéletesen működik, így biztosan a monitorral történt valami.
2021. nov. 28. 15:17
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!