Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi történhetett a monitorral?

Mi történhetett a monitorral?

Figyelt kérdés

Nem túl szakszerűen éppen működés közben kezdtem el tisztítani a monitort ami hirtelen elsötétedett.

Maga a monitor kap áramot és a monitor sem teljesen fekete működés közben, hanem az a világító fekete, mintha a háttérvilágítás még ugyanúgy jó volna benne.

Vajon mi lehet a probléma és kb. mennyibe fog kerülni a javítás?

Egy Asus LCD monitorról van szó, durván 5-6 éves.

#monitor #képernyő #probléma #LCD #Feketén világít
2021. nov. 28. 13:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs azon a monitoron jobb-baloldalon/alul-felül/elől-hátul valamilyen gomb, amivel véletlenül levetted a fényerőt "takarítás" közben?
2021. nov. 28. 15:01
 2/3 A kérdező kommentje:

Nincs, az alján van a gomb. Emellett maga a monitor képernyője világít, de olyan, mintha egy fekete képet néznék rajta, amit megnyitottam a gépen és kitettem volna teljes képernyőre.

Szóval működik, csak nem mutatja a feketén kívüli színeket(talán?).

Másik monitorral is teszteltem, a gép ezen tökéletesen működik, így biztosan a monitorral történt valami.

2021. nov. 28. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Keresd meg a monitorod manuálját, hátha az segít megtalálni a beállítási lehetőségeket, pl. valami ilyen esetleg:

38. oldal Asus PA24 LCD [link]

12. oldal Asus BE24D LCD [link]

8. oldal Asus PB238Q LCD [link]

2021. nov. 28. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!