Gépszerelés közben véletlenül bele ütöttem a kezem a toronyhűtőbe. Történhetett ebből baj?
Figyelt kérdés
CPU lábak nem hajolhattak el ettől vagy az alaplap nem sérülhetett tőle?2021. jún. 10. 18:33
1/9 anonim válasza:
te látod... szedd le, nézd meg
vagy tölts fel képet
2/9 anonim válasza:
Idegességedbe ütöttél bele vagy véletlen? Amúgy nem kellene problémának lennie ennyitől.
3/9 A kérdező kommentje:
#2 Véletlenül.
#1 Ahhoz le kellene venne a toronyhűtőt?
2021. jún. 10. 19:00
4/9 anonim válasza:
Valószínűleg nem lett baja. De ha mégis, az majd úgyis kiderül.
5/9 anonim válasza:
"#1 Ahhoz le kellene venne a toronyhűtőt?"
most komolyan ennyire korlátolt vagy????
persze hogy le kell venni és megnézni minden alaposan hogy nem sérült-e meg.
ha magadnak csinálod a glpet, akkor azt csinálsz amit akarsz, de ha másnak akkor felelősséggal tartozol!
6/9 anonim válasza:
Nézd meg müködik a gép, ha mükszik akkor semmi probléma.
7/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet én nem vagyok egy gépszerelő guru, csak a HDD-t cseréltem ki a gépben amikor ez a baleset történt. A toronyhűtőt még sose szereltem le egyedül, ezért kérdeztem.
2021. jún. 10. 20:05
9/9 anonim válasza:
Ha felvágta a csuklódon az ereket és tiszta piros lett tőle(d) a géped belseje, abból lehet gond.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!