Mi történhetett?
Figyelt kérdés
Ma történt, hogy a számítógépem nem reagál a beviteli parancsokra.
Játszottam, egyik pillanatról a másikra csak egyszerűen nem fogadta amiket nyomok mint egeren, mint billentyűzeten. A játékban össze vissza fogadta a parancsokat, majd mikor újra akartam indítani, nem tudtam feloldani a zárolási képet.
A kurzor mozog, de nem reagál. (Se jobb, bal klikkre)
Egeret cseréltem, amivel kis ideig működött, majd megint nem. De akkor is a billentyűzetre reagálnia kellene.
2020. dec. 31. 22:03
1/2 anonim válasza:
lehet túl nagy feszültséget kap az egér,billentyűzet a gépből.
2/2 Haburc válasza:
Lehet csak driver probléma, vagy kaptál valami vírust. Mindenesetre, ha van lehetőséget próbáld meg újraindítani csökkentett módban,(win 10-nél shift lenyomva tartva, start menü, újraindítás, speciális rendszerindítás vagy ilyesmi) ha nem megy kapcsold ki a gépet, bekapcsolásnál próbálj meg belépni a boot menübe vagy a BIOS-ba(F2, F10, F12 Delete). Ezzel ellenőrízve azt is hogy a billentyűzet reagál. Ha itt reagál, de nem tudod elindítani csökkentettbe se, akkor sajnos újratelepítés. Vagy javíítási művelet telepítőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!