Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baja a ventilátornak?

Mi lehet a baja a ventilátornak?

Figyelt kérdés

Van egy ASUS ROG STRIX G513GU laptopom. Néha 1 hónapban egyszer a my asus programban elszoktam indítani egy ilyen rendszer felmérőt, hogy minden jól működik e stb....

És most kidobott egy problémát, hogy a ventilátorokkal lehet probléma van de semmi más nem volt oda írva. Én ezt teljesítményben nem vettem észre trubo modban játszom ugye és a ventik pörögnek mint az állat és ugyan azok a hőfokok vannak átlagban tehát teljesítményen én nem vettem észre problémát...

Esetleg valami ötlet vagy mennyire lehet hinni ennek a my asusnak?

2021. nov. 19. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:

"a ventik pörögnek mint az állat"

Ez által gyorsabban amortizálódnak, talán erre akarta felhívni a figyelmedet a tesztprogram.

2021. nov. 19. 18:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Alig egy éve van meg a laptop és nem is játszok minden nap 8 órán keresztül... Sőt nem is minden nap játszok. Tán nem ez a baj :/
2021. nov. 20. 10:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!