Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom programozni a...

Hogyan tudom programozni a gombjait ennek az egérnek?

Figyelt kérdés
[link]
2021. nov. 15. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért nem igazán tudsz változtatni a funkció billentyűin, max átbindelni tudod őket. Én anno ilyenre IntelliPoint nevű programot használtam, de a 6 gomb általában betölt valami funkciót böngészőben a 2 oldalsó az előre-vissza a 3 gomb az alap és a 6. a dpi váltó.
2021. nov. 15. 13:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzért?

Sehogy.

De legalább világít.

2021. nov. 15. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi értelme ilyen egeret venni? Anno én is vettem 4000Ft-ért egy ilyen gagyi egeret, de 2 hónapig nem bírta. Attól hogy világit nem jelenti azt, hogy jó is.
2021. nov. 15. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Hat gomb:

1. Bal gomb

2. Jobb gomb

3. "Középső" azaz a scroller gombja

4. Böngésző előre

5. Böngésző vissza

6. DPI váltó

Ezeket ha akarod az oprendszerben át tudod definiálni (Windowsban is biztos meg lehet valahogy csinálni, én Linuxozok).

Ellenben ilyen ócska gagyi egeret tuti nem vennék, pláne nem Tescoból.

Ha olyat akarsz, ami működik és 1 évnél tovább is bírja, akkor Logitech, A4Tech, Razer vagy Genius

2021. nov. 15. 15:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!