Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Adott a helyzet, egy MSI...

Tóth Dorián20 kérdése:

Adott a helyzet, egy MSI B150a gaming pro alaplaphoz vennék Coolert, azon belül pedig egy i7 6700k-t hűtene, ki mit ajánlana 10k értékben?😄

Figyelt kérdés
Ha lehet, olyat ami nem kompatibilis az alaplappal ne elmítsetek már meg légyszi

2021. nov. 14. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Ajánlani tudom személy szerint a Scythe Ninja 3 rev.B-t.

Mivel B-s chipset így tuning nem lesz belőle, azt az i7-et pedig lazán elviszi egy szellős házban PASSZÍVAN.

Én is ezt használom, eredetileg egy i5 3470s-hez (65W) vettem, ott passzívan használtam, most egy i5 11400-on fekszik (65W-140W) és elég BIOS-ban lvl1-re állítanom a venti fordulatszámot, ami azt jelenti hogy a HDD-k hangosabban pörögnek.

2021. nov. 14. 20:18
 2/5 A kérdező kommentje:

[link]

Én személy szerint ezt néztem ki, kérdés az hogy jó választás-e, vagy esetleg valaki tud-e jobbat? 😄 (nem vagyok egy rgb függő, meg semmi ilyesmi, csak kíváncsi vagyok hogy azonos ár értékben van e jobb mint ez)

2021. nov. 14. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék, hozzád dobják fillérért, amikor én vettem 18 ezer volt.

2021. nov. 14. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Hoppá, bocs azt most látom csak, hogy LGA775-ös felfogatója van csak.
2021. nov. 14. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Egyébként ez kicsivel jobb, nagyobb légmennyiséget szállít kisebb fordulaton => Kevesebb zaj, kisebb hőmérséklet.

Hidd el, hogy konfort érzet miatt jobb lesz, de ha a gépházad szigetelt, akkor abból a szempontból mindegy, hogy milyen hangos.

2021. nov. 14. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!