Itt van nálam egy gép ami nem vesz be CD-t. Gondoltam hibás optikai meghajtó. Nos az a helyzet, hogy már a 3. gépnél vagyok ami nem tölti be a CD-t. Minden gép típusra meg mindenre ugyanolyan. Esetleg valami driver hiányzik?
Csak egy CD-vel van baj cagy CD-kkel általában? DVD-t olvasnak?
Ha a válaaz kétszer is igen,ez (is) egy olyan témakör, amire sajnos ezen a fórumon nem fogsz választ kapni azon kívül, hogy dobd ki és vegyél újat.
3-as vagyok. Biztos, hogy jól van bekötve minden arra a 3 PC-re?
Áttudod rakni kipróbálni az optikai meghajtókat olyan PC-be, amelyik beolvassa a CD/DVD-ket? Ha másik PC-ben működnek akkor vagy nem jól van valami bekötve, vagy kompatibilitási hiba lehet. Ha ott sem működnek előfordulhat, hogy gyári hibás darabok.
Felismeri a számítógép az optikai meghajtót?
A start/vezérlőpult/eszközkezelő menüben (ha Windows van) a DVD/CD meghajtóknál, ha nincs sárga kérdőjel, akkor elvileg nem kell illesztőprogram, ott jobb egérgomb/ tulajdonságok menü jelzi, hogy megfelelően működik vagy sem. Jelez bármi hibaüzenetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!