Milyen magyar pc konfigurátort ajánlotok? (nem akarom külön megrendelni az alkatrészeket) A PCX-ről sok rosszat hallottam, az ipon-é nem a legjobb, bluechip-el pedig nem tudom, hogy mi a helyzet. Tapasztalatok? Melyikről konfiguráljak?
Mi rosszat hallottál a PCX-ről?
Amúgy nem védeni akarom az oldalt, mert pont telibeszarom őket, de sok különbség nincsen egyik másik számítástechnikai webáruház között.
Viszont a neten sokan írnak sok mindent, főleg az ilyen vérpistikék akik életükben nem vásároltak még semmit egyik oldalról sem, csak fikázzák mert éppen nincs pénzük az adott hardverre.
Ha PC konfigurátor-t keresel, akkor PCX.
Senki nem mondta, hogy kötelező onnan megvenni. Egyébként nekem személyes tapasztalatom, hogy a PCX addig jó áruház, amíg csak vásárolni kell. Ha garanciában akarsz megjavíttatni valamit, akkor húzzák a szájukat rendesen, tologatják, halogatják, nem adnak értesítést csak ha napi 3 levelet írsz nekik, de akkor is 1 héttel később stb. Garanciális ügyintézést nézve egy katasztrófa.
Ha vásárolni akarsz, akkor compker, igaz gyakran nincs akkora választék, mint iponon vagy pcx-en, de ők legalább korrektek garanciális ügyintézésnél is, nem is egyszer kellett javíttatni ezt-azt (elég sok mindent rendeltem már onnan) normálisan tájékoztatnak, szemrebbenés nélkül felveszik a csomagot (ingyenes futárszolgálat garanciális ügyintézéshez + X Ft a garancia idejére)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!