Melyik a piacon jelenleg kapható legjobb Gamer PC alaplap? Én a végleges Oculus Rift-hez keresem a legjobb alkatrészeket és úgy, hogy a gépen kb.150-200 játék legyen telepítve és simán fusson. Ezekhez melyik a legjobb alaplap?
Figyelt kérdés
Előre is Köszönöm a válaszokat.2015. jún. 27. 16:00
1/14 Közveszélyes Kontár válasza:
'elvhajh'asz
200jatek? ugy mint hogy a geped lesz szerver masoknak? vagy hogy lesz ez?
van sok jatek ami 60GB vagy tobb is
5db 4TB os hdd tervbevetele se art
menyibe jon ki majd a gep? mint egy balatoni nyaralo? vagy tengerparti?
2/14 A kérdező kommentje:
Jól van, de itt csak a merevlemez a baj, nem?
2015. jún. 27. 17:12
4/14 Trevor. válasza:
Olyan, hogy gamer alaplap NEM LÉTEZIK. Attól még, hogy tele van baszva hűtőbordával meg mintákkal, meg aranyozott kondenzátorokkal és jobb hangrendszerrel, nem lesz több FPS-ed játékokban.
5/14 A kérdező kommentje:
Én arra vagyok kíváncsi, hogy melyik a legjobb Gamer PC-nek szánt alaplap!
2015. jún. 28. 16:38
6/14 Trevor. válasza:
Ha szorzózára Intel processzort nézel, akkor mindegy. Ha szorzózármenteset, akkor az attól függ, hogy mennyi pénzt szánsz rá, de úgy általánosságban elmondható, hogy 30 ezertől már vannak jó lapok.
7/14 A kérdező kommentje:
És mi az a szorzózár?
2015. jún. 28. 16:57
8/14 Trevor. válasza:
Szorzózáras az összes olyan Intel processzor, aminek a végén NINCS K (tehát pl. i5-4460, i5-4690, i7-4790), ezeknek nem tudod növelni az órajelét, legfeljebb csökkenteni, de annak meg nincs értelme. Szorzózármentes processzorok az Intel K végű procijai, mint pl.: i5-4690K, i7-4790K. Ezeket lehet tuningolni, tehát növelni az órajelét.
9/14 A kérdező kommentje:
De itt az alaplapról van szó.
2015. jún. 28. 17:50
10/14 Trevor. válasza:
Tudom, de az alaplapválasztást befolyásolja az, hogy szeretnél-e processzort tuningolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!