Mennyi alatt nem éri meg laptopot venni? Ár érték arányban melyik márka a legjobb?
14. vagyok.
Ne olvasd el ezt a sok összevissza beszédet, szakkifejezést stb. Menj el a linkelt boltba és válassz. Ennyi pénzed van és kész, ennyit tudsz adni érte. DE megismétlem, hogy ne vegyél 150-200 ezer alatt újat, rengeteg a reklamáció, öt hónapos gépen pl. merevlemez csere alapból három hét vagy egy hónap és utána se lesz jó. Nem csillogó drága laptop kell munkára vagy iskolára, hanem megbízható. Erre pedig jók ezek a leselejtezett 2-3 éves használtak is.
"öt hónapos gépen pl. merevlemez csere alapból három hét vagy egy hónap és utána se lesz jó. "
A modern 170-200 000 közötti ultrabookokban nincs is merevlemez :)
175ért találtam egyedül 5300U lappal szerelt laptopot, de azt majd bővíteni kell mert csak 4gb-rammal van. ( [link]
Én inkább azt tanácsolnám, hogy gyűjts hozzá még egy kicsit 200e fele már jobb választási lehetőséged van.
( [link]
Ha akkor vegyél valami régi üzletit, azzal hátha kihúzod addig amíg lesz
#36 Mert talán '19 végén már elkezdődött a pandémia helyzet és onnantól kezdve csak egyre rosszabb lett?
Ezzel kapcsolatban nem kell bemutatni semmit mert akkor még eladói szférában dolgoztam.
Nem volt ritka az, hogy hárnom nap alatt az átlag ára a bolti termékeinknek 34%-ot emelkedett és ezt úgy vedd hogy olyan termékekre volt igaz amik egyébként is mentek és nem épp olcsóak voltak (5-15 ezres árakról beszélek).
Egyébként megérheti a black fridayt megvárni mert azért jó akciók szoktak lenni, de oda kell figyelni, hogy előtte nap mennyiért ment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!