Mennyi alatt nem éri meg laptopot venni? Ár érték
arányban melyik márka a legjobb?
Figyelt kérdés
Középiskolai tanulmányaimhoz kellene, szóval nem hiszem, hogy túl lesz terhelve. Semmi túl komplikált dologra nem fogom használni. Ilyen használatra kb milyen árkategóriáú laptopot ajánlanátok? Láttam 80 ezerért is, de azért erősen kétlem, hogy az sokáig kitartana. Illetve melyek a megbízható márkák?
Az olcsó laptopok szépek, de fél év után kidobhatók, vagy szerviz be és ki, akárhányszor. Műanyag gagyik, így mondjuk, akik a használt, külföldről behozott 2-3 éves, felújtott laptopokat veszik. Ezek sokkal jobbak, mint az újak. Új áruk egyébként 3-400 ezer ft, egyáltalán nem olcsók. Egyszóval hallgass az 1-re, vagy nagyon megbánhatod az ilyen újat mindenáron vásárlást. Egyébként most is egy Thinkpadról írok, amit egy éve vettem, semmi baja.
2021. nov. 7. 23:15
14/40 anonim válasza:
A használt nem agyon használt és vírusos laptopot jelent. Általában szervizekben lehet venni.
Szervizek rá vannak állva arra, hogy nyugati multicégeknél 3 évente lecserélt üzleti laptopokat (ezek nagyon jó minőségű gépek) megveszik, itt kívül-belül felújítják, tesznek rá magyar klavit, vagy adnak magyar matricát, és egyéves garanciával eladják.
2021. nov. 7. 23:50
17/40 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm. Kezdek mégis hajlani a használt laptopok felé. A 14-esnek külön köszi, nagyon tetszik az oldal, amit linkeltél.
2021. nov. 8. 06:22
18/40 anonim válasza:
11#Az egy pocsék laptop 200e ért már jót kap újonnan
Én 180-200e alá nem adnám, keress egy 4500U/5500U amd procival szereltet az bőven ki fog szolgálni.
Használtat nem vennék már csak az akksi miatt se, felújítottat még talán, de azt csak akkor ha nincs 200ezred
2021. nov. 8. 12:19
19/40 anonim válasza:
Ezek a "felújított" laptopok egytől-egyig sapka sz@rok.
Egy új laptop teljesítményben kettéh*gyozza bármelyiket. Akku üzemidőben egy új laptop simán hozza a 9-13 órát.
Ha nekem a tucatműanyag Dell Inspirion nem hullott szét 7 év alatt, akkor egy új Asus vagy Lenovo sem fog. Ha mégis akkor ott a 2 év gari ami néhány esetben lehet 3 év is.
Nem értem miért akarnak sokan rádumálni az emberekre 4-6-8 éves baromi elmaradott technikát...
2021. nov. 8. 12:35
20/40 anonim válasza:
#19: Mert feleannyiba kerül? Megjegyzem nekem a 10 éves Thinkpad még nem esett szét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!