Okozhatja a számítógép lelassulását egy hibás ram?
Újratelepítettem, utána is lassú pedig csak nyomtatnák meg internetböngésznék. 21gb ram van benne 2,65ghz cpu 8gb gpu. 2018 gyártmány
A kérdés hogy az egyik ram okozhat e olyan hibát hogy a win 10 professional eredeti szoftver az alábbit ptodukálja. A gép kikapcsolása kb 2 perc a bios 1 perc a boot 1:30 és az asztal frissítéséig az ikonok megjelenítéséig 10-15 perc. Menet közben mindennek 30mp túl reakcióidő, és a gép komponensei nem érik el a 20% terheltséget. Újratelepítésnél új ssd-t vettem bele. Tehát lehet hogy az egyik rammom rossz?
"Újratelepítettem, utána is lassú"
Korábban (újratelepítés előtt) mikor/hogyan jelentkezett a lassulás?
"21gb ram van benne"
???
Milyen ramok vannak benne?
"Ugrás szerűen jelentkezett egyik pillanatról a másikra."
Na, azt a pillanatot kellene felidézni, hogy pontosan mi is történt előtte - akkor már az előzményekből ki lehetne indulni.
"21gb ram van benne"
???
Milyen ramok vannak benne?
Legutóbb is leírtuk, hogy az a felállás kegyetlen rossz annak Xeonnnak. 4 csatornás memóriavezérlőt 5darab modullal az nettó sz0patás, az 1GB-os modulokat nyugodtan kibszkodhatod a gépből, mert csak dísznek vannak benne.
Utána nyomnék egy bios resetet és lehet kezdeni előröl a gép beállítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!