Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet valami köze az új...

Lehet valami köze az új videókártyámnak a számitógép lelassulásához?

Figyelt kérdés
alaplapom: asus m2v, proci: amd athlon 3000+ (1magos) , ram: 1024 + 512 ddr2 , régi videókártya ati radeon x1600 (eladtam ) uj videókártya ati radeon hd5570. már ujra is telepitettem a windowst 2 félét tettem fel, igaz mind2 xp de az egyik sp2 a másik sp3, szóval 1 példa: beteszek 1 dvd-t, lassan másolja fel (2000-3000 kb/s , holott 10 000 kb/s el kellene átlagosan) . lehet hogy a tápegység gyenge ? 300w-os, az alaplapomon van: +1 hálózat kártya meg + egy kamerához való kártya (nem jut eszembe a neve) ,meghát a videókártya + dvd iró + 1vincseszter. szerintetek?
2010. aug. 10. 23:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet egy kicsit gyenge a proci , nem?Én anno az athlonomon egy 66000GT-t futattam...:)És hát van egy kis különbség a két kártya között...A videókártya nagyon faja egyébként!Én ehhez egy erősebb gépet vennék , hogy minden egyes részét meg tudd mozgatni :)És igen , szerintem a táp nem hajtja ki rendesen!De azért más emberek válaszát is várdd meg....
2010. aug. 10. 23:28
 2/3 A kérdező kommentje:
tudom hogy jó a videókártya, uj gépre sajnos nincs cash-em, de azért köszi a választ
2010. aug. 10. 23:32
 3/3 JulesM111 ***** válasza:

Szia!

Ha jól ippelem, az alaplapodon is van vga. Vedd ki hd5570-es "vadállatot", és indítsd a géped az alaplapi videó"kártyáról". Itt rögtön kiderül, hogy a hd5570 okoz-e lassulást.

Jó lenne tudni, hogyan vagy bekötve optikai és merevlemezes meghajtó ügyileg. Sata, ide? Milyen hosszú kábeleket használsz, stb...

2010. aug. 15. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!