Lehetséges a számítógép lelassulása ezzel a konfiggal? Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kb. másfél hónapja ha több alkalmazást nyitok meg akkor befagy az egész gép fél percre kb. és utána újraéled mintha mi sem történt volna. Sikerült kicsit enyhíteni ezt kevesebb háttéralkalmazással. Most került bele egy ssd, semmi nem változott. 3 éves konfig.
FX-6300 (rajta cm 212 EVO), GB970A-DS3P, GB GTX650, 2x4 Kingston hyperx.
Intel istenítőknek köszönöm hogy itt vannak, de ha nem jönnek értelmes indokkal akkor nem is vagyok rá kíváncsi.
2017. febr. 27. 15:29
1/8 anonim válasza:
Tápegység ? Hőfokok üzem közben ?
2/8 A kérdező kommentje:
Proci 60 fok felé sosem ment élete során, lapon a hőszenzorok néha mérnek 50 fokot is, a videókártya OC, nem szoktam figyelni de szerintem 60-65-öt az sem lépi meg. Viszont ezek a hibák általában nem játék közben lépnek fel hanem pl. sok chrome ablak megnyitás mikor sok cucc fut a háttérben (pl. skype, steam, battle net, nvidia szoftver , advanced system care, stb...)
2017. febr. 27. 15:38
3/8 A kérdező kommentje:
Bocsi a tápegység egy FSP hexa 550-es.
2017. febr. 27. 15:39
5/8 A kérdező kommentje:
Olyan hibája is van mostanság (3 napja) hogy első indításkor az alaplap képe egyszerűen ott marad, kiírja hogy Gigabyte aztán eltűnnek a gyorsgombok a bioshoz és szépen kint marad a kép, szóval minden indításkor újra kell indítani a gépet, utána jó.
2017. febr. 28. 06:09
6/8 anonim válasza:
Próbálj meg futtatni egy memtest86-ot.
kb 1-2 órán keresztül had fusson.
ha ott nincs hiba,akkor az alaplapnál kell keresni a bibit.
7/8 A kérdező kommentje:
Elment 55 perc alatt 63%-ig, de 0 error.
2017. febr. 28. 15:27
8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy lehet lap hibás a dolog, mert az előlapi usb port sem működik egy ideje, megnéztem a lapi csatlakozókat meg a portnál is de nem húzódtak ki a vezetékek. A telefon pl. tölt rajta, de adatátvitelre nem képes, ahogy a pendrive-k sem.
2017. febr. 28. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!