Miért kattint duplán az egerem, egy gombnyomásra?
Azt hittem kontakt hibás az egerem amit már 8 éve használok ezért vettem egy újat, (Hama uRage evo), azóta windows-t (8.1 64bit) is újratelepítettem, de a probléma továbbra is fennáll így képtelenség dolgozni / bármit csinálni a gépen.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
(Továbbá arra gyanakodtam még hogy a Wacom intous digitalizáló tábla zavarhatja meg, de mivel újratelepítés óta még nem telepítettem (be sem dugtam) így ezt ki lehet zárni.)
Mert a Hama egy hulladék. Mikrokapcsoló hibás, jó eséllyel. Javítható elvileg, de talán jobban jársz, ha lecseréled egy normálisra.
Nálam 2 Hama egér járt így néhány hónapon belül. Csak nekem dupla kattintás helyett volt, hogy 5-6x kattintott 1 gombnyomásra. A hajam kitéptem tőlük... Kidobtam őket, és soha többé nem veszek ettől a vacak márkától semmit. Kerülöm ugyanígy a Trust, A4Tech, Aula, és valamennyi hasonló, csodás márkát is.
A Prohardver ajánlott egerekről szóló listáját érdemes megnézned.
Nos a probléma megoldódott. Visszavittem és kicseréltem másik hama modellre (urage reaper nxt). Eddig tökéletesen működik.
2.- válaszoló- Az előző egerem egy A4 Tech R7-70D Power saver vezeték nélküli volt amit nagyon szerettem és 2007-től 2016 végéig kitűnően szolgált, de a mostani kínálatban nem találtam hasonlót.
Ha ezeket a márkákat nem, mi az amit tudsz ajánlani, ami bevált?
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos egyet értek a kettes hozzászólóval, nem mindegy milyen mikrókapcsolókat szerelnek be. Volt egy vezeték nélküli egerem, amit úgy reklámoztak, kibír 1 millió kattintást. Egy évet bírt. Most egy sharkoon egerem van, nem volt olcsó, viszont omron kapcsolók vannak benne:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!