Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért kezdett el lelassulni a...

Dexer578 kérdése:

Miért kezdett el lelassulni a gép? Válaszokért előre is hálás vagyok

Figyelt kérdés
Tökéletesen ment a gta V, semmi szaggatás. Újratelepítettem a gépet (ugyan ugy professionallal) és akármit csinálok szaggat a játék. És a gép is egyre lassabb. Minden eredeti. Mitől lassulhatott le a gép ennyire? Ráadásul amikor újratelepitettem, feltettem a játékot játszottam vele és tökéletes volt. ÚJrainditottam a gépet és szar lett.

2015. szept. 13. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Érdekes.

1. Vírus?

2. Hőfokok rendben vannak?

3. Minden drivert megfelelően telepítettél? (az én lapom az alaplap lemezén lévő driverek nélkül teljesen használhatatlan)

2015. szept. 13. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is a driver(ek) a gyanús.
2015. szept. 13. 17:12
 3/7 anonim válasza:

Igazából szerintem Driverek, csak átlagos felhasználásnál nem veszed észre. :DD

Régen XP-nél ha nem volt Videókártya Driver, úgyszaggatott a Böngésző görgetéskor, hogy az valami förtelem volt. itt már újabb verzióknál valamennyire EZ a probléma ki lett küszöbölve, ettől függetlenül még nem árt az ÖSSZES driver frissítése.

2015. szept. 13. 17:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem vírus.

Hőfok is rendben van.

Tudtommal minden drivert feltettem. Talán.. az alaplapnak a drivere nincs fent. Az fontos lehet?

2015. szept. 13. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:
A legfontosabb.
2015. szept. 13. 18:15
 6/7 A kérdező kommentje:
De nem kéri a gép, nem is vettem észre a lassuságon kívül más változást.
2015. szept. 13. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:

A gép az nem is fogja magától kérni :)

A lassúság oka a driver hiánya. Kár tovább ragozni.

2015. szept. 13. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!