Mi a véleményetek a Windows 11-ről? Frissítsek rá?
Figyelt kérdés
Tesómnak régebbi i7-es gépe van mint nekem, ő napi szinten 8-10 órát használja munkára, frissítette 1 hete, egyenlőre azt mondta nagyon jó, nem vett észre semmi hibát.
Régebbi Adobe CC2018-as programok is gond nélkül mennek neki rajta, és az Office 2007 is, szóval az alapján gondolom legtöbb dologgal ami a 10-el kompatibilis volt a 11 is az.
2021. okt. 30. 10:35
11/12 anonim válasza:
Én sajnálom, hogy a windows 11 mellett döntött a microsoft. Jobban örültem volna, ha a windows 10 lett volna a végleges változat és azt fejlesztették volna tovább. Ez a rendszer mindenkinek tetszik. Szerintem a windows 11 újdonságait meg tudták volna oldani egy nagy frissítéssel és akkor a windows 10 lenne a 11 ugyanazokkal a funkciókkal, amik 1 11-ben bejöttek (új felület, android app támogatás stb..). A kérdésedre válaszolva szerintem várj még pár hónapot, mert a friss rendszereknél mindig vannak hibák. A windows 10 sem volt a legjobb, amikor letöltöttem a publikus bétát, de egy év múlva már tökéletes volt és nagyon szépen optimalizálták. :)
12/12 anonim válasza:
*amik a 11-ben bejöttek (Ezt sikerült elírnom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!