Mi a véleményetek a Windows 11-ről? Frissítsek rá?
Tesómnak régebbi i7-es gépe van mint nekem, ő napi szinten 8-10 órát használja munkára, frissítette 1 hete, egyenlőre azt mondta nagyon jó, nem vett észre semmi hibát.
Régebbi Adobe CC2018-as programok is gond nélkül mennek neki rajta, és az Office 2007 is, szóval az alapján gondolom legtöbb dologgal ami a 10-el kompatibilis volt a 11 is az.
Ha szeretsz kísérletezni, akkor persze. Csak kérlek, jelezd majd nekik a rejtett hibákat! Kösz.
Én pedig majd legkorábban egy év múlva váltok... fontos a megbízhatóság.
Én frissítetem,
Azért vannak hibák, pl. wifi kezelésével, de még jöhetnek elő gondok.
A többit nem tudom, mert eddig nem tűnt fel.
Microsoft.....
Azért kíváncsi lennék a lepontozók milyen számítógépre rakhatták fel? Abakuszra? :)
De hát ez az oldal feelingje ez, hogy a súlyosan retardáltak is szavazhatnak, indokolni sem kell.
Mivel "béta" állapotban van a szoftver én várnék a helyedbe.
w10 is évek alatt lett kiforrott, i7 ed van de pl amd proci támogatás egyik verzióba működött 2 frissítéssel később nem mert elcseszte az msoft.
Ezt bármilyen hardverrel megcsinálhatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!