Valaki PC összerakásban/vételben tudna segíteni? Biztos sok ilyen kérdés van, de nekem ez lenne az első saját PC-m.
Azt tudom, hogy az előre összerakott PC-k és az alkatrészek is túlárazottak mostanában, de ha tovább várok talán még ennél is rosszabb lehet a helyzet. Gamer laptopot nem szeretnék venni, de ha jól láttam azok pont hogy olcsóbbak most.:(
Kis keresgélés után rátaláltam Foramax nevezetű oldalra, ami árban ugyan kedvező, de elég sok negatív véleményt olvastam róluk: [link]
Valaki ismeri őket? Mik a tapasztalataitok? Szerintetek megpróbáljam?
Pedig a pcpartpicker szerint a konfigok jók amit ott árulnak(táp és alaplap adatokat is feltüntették a leírásban!), de most elbizonytalanodtam.
Egyébként gtx 1660-as szériában gondolkodom, mellé i5-10400F-et és természetesen 16 GB RAM-ot. Tudom, hogy már ez is nagyon elavultnak számítana, de olyan csillagászati összegeket amik most vannak nem tudok megfizetni, ennél lejjebb meg nem adok. Mint azt már említettem, soha nem raktam még össze PC-t és csak 300-350 K-t tudok rááldozni az egészre (monitort nem számolva), szóval gondolom a saját kezűleg összerakás felejtős számomra. Tudna valaki segíteni?
ahogy latom kulon vga alig van naluk 6600 nincs is
van egs 1660Ti 220 ert ami okes lenne
de ha berakod 150 ezres 10400 8GB irodai gepbe
akkor is mar 370 nel vagy is akkor plusz 8GB
csak arak miatt mondom
Nem tudom te mit es hgy lattal
kaptal toluk szemelyes ajanlatot
vagy van valami letoltheto tablazatuk amin sokkal tobb gepvariaciojuk van
ezekrol nem tudok
erdekes az is elso helyen formaxra google computer imperiumot adta ki vagy radiumot mar nem emlekszem
de csak egyik kereseskor
mindegyik egykutya, csak ennek a formaxnak nem tudom miert ilyen pici a valaszteka azert CompImp nak radiumnak is nagyobb
#10 ja oke
hat valamennyire megerheti de zsakba macska akkor is
azert ipon pcx nem kukacoskodik ha mindenre figyelsz rendeleskor
garival nem lesz gond
biztosan tudod mit kapsz vagy ha nem tudsz panaszkodni eredmenyel
formaxnal ha mukodik jol csak akkor orulhetsz ennyi ha nem mukodik megy a hercehurca
azert nem kis osszeg
egeszbe jar valoszinu gari ra
mig ipon pcx en alkatreszenkent
igazabol amit te is mondtal azt mondom
vga nelkul amit csak tudsz vegyel es hasznaltan a vga t
oaszekalkulalod hogy jon ki legjobban
150 koruli biztos kell vga ra ugyhogy 200 koruli marad gepre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!