Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bírók, ügyvédek, politikusok...

Bírók, ügyvédek, politikusok pulpitusán csak szimplán presztizs van Apple Macbook?

Figyelt kérdés
Ezek az emberek nem használnak semmi olyan nagy hardverteljesítményű appilációt, ami indokolna egy ilyen drága professzionális munkaállomást. Szimplán csak a presztizsüket akarják vele promózni? Vagy van rá bármi más magyarázat?
2021. szept. 28. 08:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

ezek az emberek jellemzően nem értenek az informatikához, a hardverekhez

ahhoz meg pláne, hogy mennyit eszik az alkalmazás, amit használnak

pénzük van, sok

azt hallotta, hogy az apple jó*, drága = jó (már aki hisz az ilyenben) stb.

+ jó apple marketing, ha összehasonlítasz egy random webshop összerakott fapados leírását az egyik apple termék oldalával, egyértelműen az apple a meggyőzőbb

+ lehet, hogy van iphoneja és elégedett vele, akkár már mértne lehetne egy mac is? gondolja gondolom...

* a hardverrel nincs is gond, az árrával van baj, ennyiből kijön egy jobb windowsos gép

2021. szept. 28. 08:38
 2/8 anonim ***** válasza:

"nem használnak semmi olyan nagy hardverteljesítményű appilációt, ami indokolna egy ilyen drága professzionális munkaállomást"

Ha ilyen programokat használnának, akkor pedig nem applet vennének az adott összegből, tehát nem túl valós az sem, amire szerinted érdemes megvenni.

2021. szept. 28. 09:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Oké előző, én ezt tudom, de az apple fanboyok ezt nagyon szeretik elhinni hogy ez így van, ahogy leírtam. :D De direkt nem erre akartam kihegyezni a kérdést.
2021. szept. 28. 09:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

“Apple fanboyok”…

Minek teszel fel kérdést, ha eleve elfogult vagy? Nem mindegy, hogy mit fogunk válaszolni? Így is, úgy is le fogod kezelni azt, aki nem egy véleményen van veled.

2021. szept. 28. 10:33
 5/8 A kérdező kommentje:

Ez nem igaz. :)

El tudom fogadni ha valaki ténylegesen alá tudja támasztani azt amit mond. Csak nagyon sokszor és sokan szerintem hamis önigazolásokat gyártanak ebben a témában. (azért gondolom így, mert látom a különbséget mikor önigazolni akarnak, meg mikor tét nélkül tényleg csak a személyes tapasztalataikat írják le) De ez megint csak az én véleményem, tapasztalatom. nem kőbe vésett szentírás. Pluszz a kérdés eleve sem erről szólt, ha valaki tud olyan felhasználási módot az általam említett területeken ami indokolja ezeket a gépeket, akkor meghallgatom, elfogadom.

2021. szept. 28. 10:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Többször nekifutottam a válasznak, de röviden úgy gondolom egyik fő ok a választás egyszerűsége. Nekik nem akkora tétel egy ilyen gép, és cserébe nem kell annyi konfigurációt átnézniük, ráadásul más Apple cuccokkal is valószínű működni fog. Tehát akinek az ideje drága és van elég pénze valamint az igényeit teljes mértékben kiszolgálja, az nem valószínű, hogy mást is nézzen.
2021. szept. 28. 10:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez tök reális lehet. Köszi a választ.
2021. szept. 28. 10:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sokáig tudod használni a macbookot egy töltéssel (az m1 chip miatt) szerintem emiatt pláne jó a gép.
2021. szept. 29. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!