Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Macbook air 2018-2019 vélemények?

Macbook air 2018-2019 vélemények?

Figyelt kérdés

Első macem lenne, használtan venném (220k környékén).

Olvastam, hogy a billentyűzete nem a legjobb ezeknek, erről esetleg tapasztalat?

Felhasználási célom: netezés, videónézés, szövegszerkesztés. Előtte csak windowst használtam, igazából nincs bajom vele, csak telefonban nagyon bevált az apple, ezért gondoltam rá, hogy a következő laptopom mac lesz.

Minimum 5 évre tervezek vele.

128gb-osat tudnék csak venni, ahogy nézem, ezt a jövőben nagyon drága mulatség lenne nagyobbra cserélni?

2021. szept. 23. 08:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokkal régebbi van, és még mindig elégedett vagyok vele (több, mint 5 éves, napi 8-12 órás használatban van). A billentyűzetről nem tudok nyilatkozni, mert az enyém nem az a technológiával készült, és a legújabb, amit nyomkodtam szintén nem, esetleg valaki más megosztja a tapasztalatát.

A tárhelyet és a memóriát nem lehet cserélni, bővíteni.

2021. szept. 23. 16:59
 2/6 A kérdező kommentje:

a tárhelyet lehet, 90ezerért 256gb-osra xddd

szóval ha 128asat veszek kell mellé külső vinyó majd idővel.

2021. szept. 23. 17:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha nem magyar billentyűzettel veszem attól még átlehet állítani magyar kiosztásúra? TEhát a speciális karakterek helyére kerülnének a magyar ékezetes betűk?
2021. szept. 25. 12:20
 4/6 anonim válasza:
igen, így működnek a qwertz billentyűzetek. tapasztalataim szerint könnyen meg lehet szokni, de néha magától elállítódik és akkor az eredeti karakterek kerülnek beírásra (bár nekem csak windowsos tapasztalatom van az ilyen billentyűzettel)
2021. okt. 1. 08:34
 5/6 anonim ***** válasza:

#2 - 2018-és 2019-es Air esetén az SSD és a memória alaplapra integrált, tehát ha cserélhető, az úgy cserélhető, hogy az egész alaplapot cserélik (plusz a touch id szenzort). Hogy ez hogy van meg 90e-ből, azt nem tudom, de biztos igazad van... az utolsó Air, amiben tényleg cserélhető csak maga a tárhely, az 2017-es.

#3 - persze, állítható rajta bármilyen kiosztás, annyit érdemes figyelni, hogy ne amerikai legyen, hanem eu-s/nemzetközi, különben a 0/í billentyűkkel lehet gond..

2021. okt. 5. 19:29
 6/6 A kérdező kommentje:

sziasztok, közben vettem egy 2020as m1-es macbook airt.

Olyan drágán adták jóformán ezeket a régi, garancia nélküli gépeket, hogy az a +60-70k már megérte a felárat.

ez 256 gb 8 gb ram. Pár évre elég lesz, amire én használom :)

2021. okt. 7. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!